Különös, alakváltó anomália tűnt fel az égen Tucson felett

2017. március 28., kedd




Senki sem tudta azonosítani, hogy mi lehet az égbolton lebegő valami.

Arizonában, Tuscon felett látták és rögzítették a felvételeket arról a szokatlan tárgyról, mely jó ideig lázban tartotta a helyieket.

Mivelhogy nem derült ki, pontosan mi is látott a város lakossága.

Szerencsére kép is készült az eseményekről, amelyről azonban szintén nem derül ki egyértelműen, hogy mi lehet. Olyan, mintha valamiféle tengeri csillag alakú fémes szerkezet lenne.

Legalábbis a felületéről visszaverődő napfény azt sejteti, hogy fémből készülhetett.

A szemtanúk elmondása szerint hangtalanul lebegett, és nagyon lassan haladt a nappali égbolton. A saját tengelye körül fogott, mint valami idegen jármű, sokan ezért is figyeltek fel rá, és ezért gondolják utólag azt, hogy egy földönkívüli jármű lehetett.

Más vélemények szerint csak egy egyszerű léggömbről van szó, mely különleges, nem szokványos formájú.

Azonban ebben az esetben látszódnia kéne valamennyire a madzagnak is, amire rá volt kötve, illetve ha így van, rejtély, hogy miért foroghatott a saját tengelye körül egyenletes sebességgel.

Ráadásul a tárgy méretei sem arra utalnak, hogy ez egy léggömb lenne, de persze semmi sem zárható ki.

Egyes elrugaszkodottabb teóriák szerint valamiféle alakváltó robot, vagy földönkívüli megfigyelő szerkezet is lehetett. Csupán annyi bizonyos, hogy a tárgy ott volt valóban az égen.

Az utóbbi pár évben rendkívül megszaporodtak az égen látott ufók eszelésének száma, ami a szakértők szerint jelenthet egyfajta tendencianövekedést. Hogy ez egy jel arra vonatkozóan, hogy az idegenek hamarosan felfedik a kilétüket, nem egyértelmű, mindenesetre soha ennyi észlelés nem érkezett még az elmúlt több száz évben, mint az utóbbi néhány évtizedben.

OSZD MEG másokkal is!

ufó ufók idegen idegenek összeesküvés


Megtekintések száma: 50960





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet