Különös, fénylő ufót fotóztak Las Vegas közelében

2016. november 20., vasárnap




Az éjszakai égbolton sikerült lekapni valahol Las Vegas közelében azt a különös, azonosítatlan objektumot, amit senki sem tud megmagyarázni.

A Las Vegas közeli Laughin területén november 13-án egy olyan idegen eredetű, szokatlanul fénylő anomáliát vettek észre az égen, amiről sokan azt sejtik, hogy nem ember vezette jármű.

A fénylő jelenség olyan volt, mintha egy sok gömbből álló ufó raj tapadt volna össze egyetlen mechanikus masszává.

Az idegen objektum a Riverside kaszinó felett húzott el, amikor többen észrevették és elkezdték videózni, és fényképeket készíteni róla. Azonban nem mindenkinek volt ennyi lélekjelenléte, így ez a fotó volt az, ami a legtisztább és leghasználhatóbb volt a jelenségről.

Az objektum annyira erős fényű volt, hogy sokak szerint lehetetlen lett volna nem észrevenni. Sokan úgy gondolták, hogy csak valamiféle átverés, azonban mikor látták, hogy milyen gyorsan haladni, milyen különös az alakja, és milyen manőverekre képes, már nem voltak ennyire biztosak benne.

Azt már több korábbi cikkünkben is említettük, hogy az idegenek észlelése az utóbbi években nagyon megszaporodott. Ennek a jelenségek mindenki más okot tulajdonít, de tagadhatatlan, hogy a kormányok titokban egyre többek foglalkoznak ezzel a kérdéssel.

A kanadai védelmi minisztérium egy volt tagja szerint az idegeneket már évtizedek óta figyeljük és tanulmányozzuk, míg nemrég egy kínai kormánytag vallott arról, hogy a kormánynak arról van tudomása, hogy az ufó jelenség valós, és hogy több idegen faj is folyamatosan megfigyeli az emberiséget a történelem kezdetei óta.

Arról is sokszor szó esett, hogy az sem lehet véletlen, hogy egyes nagy atomerőművek közelében rendre felbukkannak azonosíthatatlan objektumok, amik egyetlen ország felségjelzését sem viselik magukon.

Ezen elmélet szerint a Csernobili katasztrófát követően született egy egyezmény az emberi faj és az idegenek között, hogy mindkét fél nagy figyelemmel fogja követni az atomerőművek működését.

Nem akarták, hogy még egy ilyen borzalmas katasztrófa bekövetkezzen, ezért irkál annyi fénylő diszkosz az égen közvetlenül az erőművek feletti légtérben.

Ugyanakkor ezeknek a sűrű erőmű látogatásoknak, észleléseknek van egy másik olvasata is, amiről kevesen beszélnek.

Eszerint szó sincs itt semmiféle megállapodásról, és az idegenek az engedélyünk nélkül szívják le a reaktorok által termelt energiát.

Egyre nagyobb mértékben teszik mindezt, így felvetődik annak a lehetősége ténylegesen, hogy ártó szándékúak lehetnek. Talán nem is ugyanarról az egy fajról beszélünk, de az biztos, hogyha ártó szándékuk van, jó helyen próbálkoznak.

A világ energiakészletének jelentős része van reaktorokba „fektetve”, így elméletben akár egy globális energiaválságot is képesek előidézni azzal, ha nagyobb energiamennyiségeket csapolnak le ezekből a létesítményekből.

ufó ufók idegen idegenek összeesküvés


Megtekintések száma: 91791





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet