Különös zenét hallottak űrhajósok, mely a Hold sötét oldaláról sugárzott

2016. február 22., hétfő




Az Apollo 10 űrhajósai a küldetésük során különös zeneszerű zajra lettek figyelmesek mialatt a Hold túloldalán keringtek.

[dropcap]A[/dropcap] különös és rejtélyes incidens körülbelül két hónappal a hírhedt Holdra szállást megelőzően történt. Az Apollo 11 Holdra szállása új lépcsőt jelentett az űrkutatásban, és egy hatalmas lépést az emberi faj számára, de sokan úgy vélik, nem véletlen látogattuk meg égi kísérőnket.

Az eseménysor annyira bizarr volt, hogy a jelenlévő űrhajósok - akik fültanúi voltak a rejtélyes hangoknak - még azon is vitatkoztak, hogy egyáltalán jelentsék-e azt a NASA központba.

uzenet-egy-masik-civilizaciotol

Az Apollo modul rádió vevőjével fogták be azokat a furcsa hangokat, melyek leginkább egy zenéhez hasonlítottak, és valószínűleg a Hold a Földről nem látható sötét oldaláról sugározták őket. Ezt abból következtették ki, hogy ezeket a jeleket csak itt fogták, és soha többé nem tudták újra befogni őket.

Megmagyarázhatatlan hangok

Az elmondottak azt is alátámaszthatják, hogy a Hold ténylegesen egy mesterséges anyahajó lehet. A történelmi feljegyzésekből ugyanis kiderül, hogy a Hold nem mindig volt ott, ahol most van.

Körülbelül 1 órán át nem volt összeköttetés a földi irányítóközpont és az Apollo 10 között, a furcsa zajokat ez idő alatt mérték be.

Egyfajta intergalaktikus zene lehetett, legalábbis az asztronauták beszámolóikban így írták le a jelenséget. "Ti is hallottátok?! Olyan, mint valami furcsa zene!" -ocsúdtak fel az Apollo modul belsejében az izgatott és egyszerre döbbent űrhajósok.

zene-a-hold-sotet-oldalarol

Az esetről bár készült jegyzőkönyv, az - rejtélyes okokból - azonnal a NASA titkos archívumában landolt. Azonban a NASA titkos aktáiról készült TV sorozat, a "NASA's Unexplained Files" újra bedobta a köztudatba a témát. Ők azt állítják, űrhajósaik összekeverhették a jelet valami mással.

A NASA titkol valamit

Al Worden - aki maga is részt vett az Apollo 15 programban - azt nyilatkozta, hogy az űrhajósok komoly kiképzésen esnek át, és fel sem juthattak volna az űrbe, ha nem bírnak megkülönböztetni mesterséges rádióüzeneteket vagy sugárzásokat a természetes hangoktól.

"A logika azt diktálja, hogy valami történt odafenn, és az asztronauták valóban hallottak odafenn valami megmagyarázhatatlan, mely a Hold sötét oldaláról érkezett" - konstatálta.

nasa

Nyilvánvaló, hogy a NASA visszatartja ezeket az információkat, pedig az embereket érdekelné, hogy milyen zajt hallhatott a legénység. Ha a hold mögött a kommunikációs csatornák árnyékolva vannak, de ennek ellenére zenét hallottak a rádióból, akkor arra vajon mi a logikus magyarázat?

A Holdra szállás eltitkolt valódi célja

Egyértelmű, hogy az amerikai űrügynökség - de még talán a kormány is - titkol valamit.

[caption id="attachment_6776" align="aligncenter" width="740"]idegenek-holdraszallas Edgar Mitchell korábbi NASA asztronauta is azt állítja, hogy léteznek idegenek. Mi több, szerinte a Roswell-incidens is valós volt, és az ott lezuhant csészealj a Holdról jött.[/caption]

Rengeteg korábban a NASA berkein belül dolgozó személy szivárogtatott ki érdekes információkat, melyek idegenekkel és ufókkal kapcsolatos, és valahogy az űrügynökséghez köthetőek. Az egyik legnagyobb port kavart esemény azonban egy Gary McKinnon nevű hacker nevéhez fűződik, aki betört a NASA szervereire, és idegen űrhajókra, idegenekre vonatkozó fájlokat talált.

gary-mckinnon-2

Korábbi űrhajósok is szokatlan jelenségekről számoltak be. A legtöbben úgy vélekednek az ügyben, hogy a NASA bár amúgy is landolni akart a Holdon, akkor erősödött meg benne a gondolat, amikor az Apollo 10 űrbéli zenét észlelt égi kísérőnk sötét oldaláról.

A Holdra szállás eltitkolt célja tehát az volt, hogy ennek a jelnek a forrását meghatározzák,

valamint felszíni vizsgálatokat végezzenek, mert az űrügynökség nagyon is tisztában volt azzal, hogy a Holdon létezik valamiféle mesterséges aktivitás, mely egy megbújó fejlett civilizációt rejthet.

Idegenek a Holdon?

A közelmúltban olyan fotók is előkerültek a Holdról, melyeket még 1962-ben készített egy az égitest körül keringő szonda. A képeket önszorgalomból néhány kutató összerakta, és megdöbbentő felfedezést tettek.

Az összerakott montázson ugyanis olyan alakzatokat látszottak a felszínen, melyek egyértelműen mesterséges objektumnak tűntek.

Egy lebegő csészealj, vagy valamiféle szárazföldi – vagy inkább szárazholdi – jármű, esetleg egy épület, bár ez utóbbi valószínűtlen, mivel a vetett árnyékből arra lehet következtetni, hogy az egyik felszíni anomália pár méterrel a talaj felett lebeg.

Idegenek léteznek, és a Holdon vannak! – hangzott el egy bennfentes volt NASA alkalmazott szájából is, aki a nevét nem merte vállalni, mert meghurcolták volna.

Az egyik későbbi Apollo misszió során egy több ezer éves idegen űrhajót is felfedeztek a Holdon. A NASA úgy gondolta, hogy innen jöhetett a rejtélyes zenére emlékeztető rádióüzenet, de azt valójában egy átjátszó rendszeren keresztül sugározták külön antennákon keresztül, így úgy tűnt. Hogy a Hold sötét oldaláról jön a jel, valójában azonban máshonnan.

[caption id="attachment_6798" align="aligncenter" width="740"]idegen-urhajo-a-holdon Az űrhajót először rossz felbontásban sikerült lefotóznia az egyik szondának. Később pedig több jobb minőségű felvételből rakták össze azt a panoráma képet, mely több részletet mutat az idegen objektumból.[/caption]

Az űrhajó, amit találtak hatalmas volt, közel Manhattan méretű.

Rengeteg szerviz folyosót, vezérlőtermet találtak a belsejében, az irányító központban pedig egy idegen ufonauta mumifikálódott holttestéra bukkantak.

Hogy mi lett később a testtel, nem tudni. A NASA szigorúan titkos archívumában még bizonyosan megvannak a megfelelő dokumentumok. A legvalószínűbb, hogy a testet elszállították a Földre, hogy ott felboncolják, és megfejtsék, hogy honnan érkezhetett űrhajójával.

A lény nem volt azonos a kis szürkékkel, sokkal inkább hasonlított az emberekre, mint az idegenekről alkotott ábrázolásokra, így azt feltételezték, hogy valamiféle rokonságban állhat a faja a miénkkel. Ráadásul egy pontot fedeztek fel a homlokán, mintha indiai lett volna, az arca azonban túlságosan idegennek hatott.

Csontokból – vagy csontszerű képződményekből – álló maszk takarta a száját, ami díszítésként szolgált, a kutatók ugyanis nem fejtették meg mi más funkciója lehetett volna. A lény bőrszíne pirosas-narancssárgás volt.

idegenek-es-a-bolygo

Ez idő tájt derült ki a NASA és az amerikai kormány számára az, hogy nem is egy, hanem több földönkívüli faj létezik az univerzumban. A lény ugyanis nem volt azonos a leírásokkal, valamint az űrhajó felépítése, technológiája, és stílusa sem egyezett meg a kis szürkékével.

Azóta a NASA mélyen hallgat. A Holdra eszébe sem jutott merészkedni. Az indoklás egyszerű és logikusnak is hat: már küldtek embert az égitestre, de ásványi anyagokon kívül semmi érdemleges nincs ott, amiért vissza lehetne menni.

De vajon tényleg így van, vagy csak azért kerüli a NASA ennyire a Holdat, mert valami olyasmit találtak rajta, amit nem kellett volna? Valamit, amire az emberiség még nincs felkészülve…

rejtély rejtélyek ufó ufók idegen nasa idegenek összeesküvés


Megtekintések száma: 17917





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet