Kutatóorvosok szerint a lilahagyma a rák ellen is használható! Hatásaival távol tartja tőled a rettegett betegséget!

2017. augusztus 28., hétfő




Egy tanulmány fejti ki azt, hogy a hagymák felhasználásával rákbetegségeket kezelő készítmények lesznek kifejleszthetők.

A lila hagyma megdöbbentően erős, sokmindenre jó csodaszer lehet. A Guelph-i Egyetem kutatói azt állítják ugyanis, hogy különféle rákmeleglőzési tulajdonságait vizsgálva bebizonyították, hogy ne alaptalanok a feltételezések, miszerint hatékony lehet a betegséggel szemben.

Öreganyáink, és az ősi magyarok receptjeiben és gyógynövényes könyveiben nem véletlenül volt mindig is főszereplő a lilahagyma.

Ugyanis rengeteg jótékony hatása van, és többek között a rákmegelőző hatása is nagyon híres. Most kutatók vizsgálták, és kimutatták egy tanulmányon keresztül, hogy képes hatékony maradni a rák kezelése során is.

Suresh Neethirajan, az egyetem mérnöke egy PhD-hallgatóval, Abdulmonem Murayyan 5 különböző növényt tesztelt. A hagymákat mind Ontarióban termesztették.

Az elemzés kimutatta, hogy a leghatékonyabb növény egy hibrid lila hagyma, a Ruby Ring volt.

Ezekből a jövőben készítmények, kezelések és eljárások is kifejleszthetőek lesznek, melyek a következő generációs megoldások lehetnek a kemoterápiával szemben a daganatos megbetegedések kezelésében.

A hagymák hatalmas mennyiségű kvercetint tartalmaznak. Ez az anyag a Szent-Györgyi Albert által felfedezett vegyületcsoportba, a növényekben gyakran megtalálható gyógyhatású flavonoidok közé tartozik.

Rájöttek, hogy ezekben a hagymákban igen magas a kvercetin aránya, valamint az antociánok is. Ez utóbbi megerősíti a kvercetin hatását. Gyakorlati tippben is megvizsgálhatod akár te magad is otthon, hogy melyik a legerősebb rákölő képességgel rendelkező lilahagyma.

A kutatók szerint ugyanis a lila hagymák, melyek a legsötétebb színűek, rendelkeznek a legerősebb rákellenes képességgel.

Vizsgálatukban a szakértők vastagbélrák sejteket tettek ki a hagymákból kinyert kvercetinnek. 

Murayyan szerint sikerült kimutatniuk, hogy a növények kiválóak a rendellenes sejtek pusztításában. A hagymák megakadályozzák a rákos sejtek közti kommunikációt, valamint olyan körülményeket is biztosítanak, melyek nem kedvezőek a sejteknek.

A növények a mellrák leküzdésében is segíthetnek. Hamarosan megkezdhetik az embereken elvégzett kísérleteket is.

Valószínűleg igen megdöbbentő lesz, ha a modern tudomány számára nyilvánvaló lesz a hatása, holott ezt a népi gyógyászat már igen régóta ismeri és alkalmazza is, nem egyszer csodás gyógyulásokat előidézve ezzel, legalábbis az írott történelem ilyenekről is bezsámolt már a múltban.

A lilahagymák nagy mennyiségben tartalmazzák a gyógyhatású vegyületeket.

Ezeket pedig könnyen ki lehetne nyerni, és egy egyszerű készítményben összesűríteni nagyon nagy koncentrátumban. Az új kísérletben a kvercetint magas hőmérsékletű víz és egy nagy nyomású tartály segítségével vonták ki a növényekből.

Végső soron megint csak el lehet mondani, hogy az anyatermészet adta a legnagyobb tippet arra, hogy a rákot mivel próbálja meg a nyugati orvoslás legyőzni. 

Mindig a természetben lehet a megoldás, elvégre a szintén természetes kannabiszról is sokan úgy tartják, ma már kutatók is, hogy képes felvenni a küzdelmet a rákkal szemben.

OSZD MEG másokkal is!

egészség rákgyógyszer egészség megelőzés természetes remediák lilahagyma


Megtekintések száma: 169909





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet