Kvantumfizikai bizonyítékot találtak a túlvilág létezésére? Döbbenetes dolgokat állít egy professzor

2023. február 20., hétfő




Szenzációs bejelentést tett a népszerű professzor!

A biocentrizmus elmélete szerint a halál pusztán egy illúzió” – állítja Robert Lanza. 

A tudós szerint az élet hozza létre a világegyetemet, és nem fordítva, ez pedig azt jelenti, hogy tér és idő nem létezik azon a lineáris módon, ahogyan mi gondolkodunk róla.

Lanza a híres kettős-rés kísérlettel igazolja állítását, ami ha igaz, és a tér és idő valóban nem lineáris, akkor a “valóságos értelemben vett” halál sem létezhet.

A legtöbb tudós valószínűleg azt mondaná, hogy a túlvilág fogalma vagy teljesen értelmetlen, vagy szimplán csak nem bizonyítható. Most egy szakértő mégis azt állítja, hogy bizonyítéka van, mely igazolja a síron túli létet – és ez a bizonyíték a kvantumfizikára épül.

Professor Robert Lanza azt állítja, hogy a biocentrizmus elmélete szerint a halál – ahogy mi ismerjük – nem más, mint a tudatunk által létrehozott illúzió.

Lanza azt a példát említi, ahogyan a körülöttünk lévő világot érzékeljük. Egy személy kéknek látja az eget, és azt mondja, hogy a szín, amit lát, a kék, de az emberi agysejtek képesek megváltoztatni ezt, hogy az ég zöldnek vagy pirosnak látsszék.

A lényeg ez: bármi, amit látsz, nem létezhet a tudatosságod nélkül” – magyarázta Lanza.

“A tudatosságunk ad értelmet a világnak.”

Ha a biocentrizmus szempontjából szemléljük a világegyetemet, ez azt is jelenti, hogy a tér és idő nem viselkednek azon a szigorú, merev módon, ahogy mi azt gondoljuk. Összegezve tehát, a tér és idő “csak az elménk eszközei.”

Azt állítja, hogy amikor meghalunk, az életünk “egy virághoz, amely a halál után visszatér, hogy virágba boruljon a számtalan univerzumok valamelyikében.”

Majd így folytatta: “Az élet egy kaland, amely túlmutat a szokásos lineáris gondolkodásmódunkon. Amikor meghalunk, nem egy véletlenszerű billiardgolyó-mátrixba távozunk, hanem az élet-mátrixba, melyből nem lehet egykönnyen megszökni.

OSZD MEG másokkal is!

paranormál szellemek érdekes rejtélyek túlvilág


Megtekintések száma: 112548





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet