Láthatatlan entitások élhetnek a Föld légkörében?

2017. május 7., vasárnap




Egy különleges lencsével felszerelt teleszkóppal észleltek valami olyat, ami más dimenzióbeli lényekkel függhet össze.

Vajon léteznek más dimenziók? És ezen dimenziók között van valamiféle átjárás? Ha igen, akkor ezek a világok a tudomány által is mérhetőek, érzékelhetőek.

A tavalyi években megdöbbentő bizonyítékokat találtak arra vonatkozóan, hogy miféle különleges entitások bújnak meg az éterben. Ezeket az entitásokat szabad szemmel nem is lehet látni.

Sőt, a műszereink legtöbbjével még érzékelni sem lehet őket.

Mégis jelen vannak, és több egymástól teljesen független kutatás bizonyítja a létezésüket.

Arról van szó, hogy a Thunder Energies vállalat nemrég láthatatlan entitásokat észlelt földi környezetünkben a forradalmi homorú lencsés Santilli teleszkóppal.

Ha ezek a mérési eredmények helyesek, akkor azok egy az egyben tudják bizonyítani a földöníkvüli életet itt a Földön. Hihetetlen módon azonban nem látjuk ezeket a lényeket, de képesek lehetünk speciális műszerekkel érzékelni őket.

Arról van szó, hogy a kutatások során kiderült, hogy ezek a láthatatlan lények több különböző színarchetípusban léteznek, és az emberi szem és a legtöbb műszer számára nem is láthatóak.

Ezek az entitások fizikailag bizonyíthatóan jelen vannak, ezt egyes energia kimutatására képes műszerekkel ki is tudták mutatni.

A létrehozott, speciális teleszkóp minden ilyen entitást meg tud figyeli, így is akadtak rájuk. Két fő típusra osztották őket, ITE-1 és ITE-2 típusokra.

Az első típusba tartozóak az új teleszkóp homorú lencsék segítségével vált láthatóvá. A második típust viszont bizonyos mértékben műszerekkel képesek vagyunk érzékelni. Sőt mi több, az átlagember is képes rá, egyszerű videokamera segítségével.

Láttál már fehéres anomáliákat egyes felvételeken? Nos, a feltételezés szerint ezeknek csak egy része zaj. Nagymértékben nem zajról van szó, hanem intelligens élőlényekről, melyek velünk párhuzamosan élnek a bolygón, és a hagyományos technológiával nem vagyunk képesek őket érzékelni.

Ezeket a felvételeket tehát korábban elektronikus zajnak véltek, ez azonban csak kis mértékbe fedi le a valóságot. Még nem tudni, hogy pontosan honnan erednek, de rengeteg feltételezés kapott szárnyra az eredetükre vonatkozóan.

A legvalószínűbb elmélet szerint ezek az entitások egy másik dimenzió szülöttei, és képük gyakorlatilag átsugároz a mi dimenziónkba, ezért láthatjuk egyes esetekben őket a felvételeken.

Egy másik elképzelés szerint ezek az entitások nem is teljesen élőlények, hanem kezdetleges szerves anyagok, melyek a nagy ősrobbanás után maradtak hátra egy párhuzamos síkban, mely át-átsejlik a mi világunkba.

Akárhogyan is, ezek az entitások jelen vannak körülöttünk. Hogy mennyire van közük a világot évezredek óta - és most is - figyelő idegenekhez, azt nem tudni.

Akadnak olyan elképzelések is, miszerint ők maguk hozták létre ezeket az entitásokat, míg mások szerint ezek a lények egyfajta asztráltesttel rendelkező intelligens életformák.

Ha ez igaz, akkor rengeteg mindent nem tudunk még a világunkról, és könnyen előfordulhat, hogy rengeteg olyan élőlény vesz minket körbe, amikről nem is tudunk....

OSZD MEG másokkal is!

megmagyarázhatatlan ufó ufók idegen idegenek összeesküvés entitások


Megtekintések száma: 27020





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet