Láthatatlan idegen entitásokat fedeztek fel az éterben!

2016. január 26., kedd




Egy vállalat kutatói olyan láthatatlan entitások létezését fedezte fel, mely alapjaiban formálhatja át a világunkról alkotott képet.

A Thunder Energies vállalat nemrég láthatatlan entitásokat észlelt földi környezetünkben a forradalmi homorú lencsés Santilli teleszkóppal.

[dropcap]A[/dropcap] Thunder Energies számtlaan olyan forradalmi vizsgálatot tett, melyek előbbre vitték az általunk korábban nem ismert világ kutatásának határait.

Most azt állítják a kutatók, hogy sikerült olyan bizonyítékokra szert tenniük melyek azt sugallják, hogy a Földi élet mellett idegen eredetű láthatatlan entitások is velünk élnek a bolygón, itt körülöttünk.

Ezek a láthatatlan lények több különböző színarchetípusban léteznek, és az emberi szem és a legtöbb műszer számára nem is láthatóak.

A könnyebb azonosítás érdekében két fő típusra osztották őket, ITE-1 és ITE-2 típusokra. Az első típusba tartozóak az új teleszkóp homorú lencsé segítségével vált láthatóvá. A második típust viszont bizonyos mértékben műszerekkel képesek vagyunk érzékelni. Sőt mi több, az átlagember is képes rá, egyszerű videokamera segítségével.

Ezek az entitások egyszerű fehéres anomáliaként jelennek meg a felvételeken. Ezeket a felvételeket korábban elektronikus zajnak véltek, ez azonban csak kis mértékbe fedi le a valóságot.

lathatatlan-entitas

A Santilli teleszkóp számára mindezen entitások láthatóvá váltak. Még nem tudni, hogy pontosan honnan erednek, de rengeteg feltételezés kapott szárnyra az eredetükre vonatkozóan.

A Thunder Energies vállalat egy forradalmian új technológiákat használó cég, ő felelős a teleszkóp megalkotásáért is.

A teóriák száma szinte végtelen. Egyesek szerint ezen létformák földönkívüli létformák, és alapjáraton azért nem látjuk őket, mert egy másik, velünk párhuzamos dimenzióban léteznek.

A párhuzamos dimenziók léte már régóta feltételezett, és egyre több közvetlen bizonyíték utal a tényleges létezésükre. Ha valóban léteznek párhuzamos dimenziók, akkor

nem csak ezen láthatatlan entitások élhetnek velünk egy időben a bolygón - csak más térben - hanem más élőlények, civilizációk is.

Egy másik elképzelés szerint ezek az entitások nem is teljesen élőlények, hanem kezdetleges szerves anyagok, melyek a nagy ősrobbanás után maradtak hátra egy párhuzamos síkban, mely át-átsejlik a mi világunkba, némileg érzékelhető módon.

tudomány rejtély rejtélyek


Megtekintések száma: 7116





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet