Látták a Nibirut az égen Németországban?

2017. június 6., kedd




Egy férfi különös felvételt rögzített, melyen állítása szerint egy hatalmas, vörös bolygó látható. A Nibiru lenne? Vagy valami más?

Egy német férfi megdöbbentő felvételt tett közzé az interneten, amin úgy tűnik, mintha a felhők között egy hatalmas méretű, vöröses árnyalatú égitest tűnne fel.

Mivel ő maga sem tudta, hogy mi ez, de voltak sejtései, azt állította, hogy ez nem lehet más, mint a sokat emlegetett és legendás Nibiru.

Az a giga bolygó, mely a próféciák szerint egyszer a Földnek fog ütközni, vagy pedig olyan közel fog elhaladni, hogy a gravitációs erőhatása földrengéseket, és egyéb kataklizmát fog okozni bolygónk felszínén.

Sokan hisznek ebben a legendában, és egyesek azt állítják, hogy a kilencedik bolygó – melynek léte mára bizonyítottá vált – lehet a rejtélyes Nibiru.

Egyes szóbeszédek szerint pedig már régóta folyamatosan közeledik felénk, az összeesküvés elméletek szerint nem minden napszakban vagy légköri környezetben válik láthatóvá a bolygó kivetülése.

A szkeptikusok szerint csak egy ügyes trükkfelvételről van szó, vagy valamiféle gravitációs lencsehatáshoz hasonló jelenséget sikerült lencsevégre kapnia a német férfinek.

OSZD MEG másokkal is!

rejtély rejtélyek összeesküvés nibiru


Megtekintések száma: 68718





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet