Lebukott a NASA? Kompromittáló képet töröltek az archívumból?

2021. október 7., csütörtök




Egy furcsa valamit ábrázoló képet rendkívüli gyorsasággal töröltek az archívumból.

Készült egy kép, melyek a Marson nagy felfedezéseket tevő Mars rover, a Curiosity készített. Ezen a képen egy szokatlan, korong alakú tárgy látható, méghozzá közvetlen közelről.

A NASA honlapjára, pontosabban online archívumába is felkerült képet azonban rövid idő elteltével váratlanul elérhetetlenné tették.

Vannak azonban olyan szemfüles kutatók, akik másolatokat, képernyőmentéseket szoktak készíteni a NASA archívumról, bizonyítékként, mivel már korábban is előfordult, hogy egy-egy képet váratlanul leszedtek onnan.

Összességében elmondható, hogy mindig csakis olyan képek lettek elérhetetlenek, melyeken valami furcsa volt látható, és melyek bizonyíthatták volna z életet a Marson, vagy más bolygókon, így például a Holdon.

Az utóbbi időszak egyik legizgalmasabb képe azonban egyértelműen ez a korong alakú valamit ábrázoló kép volt, aminek a helyén először csak egy nagy feketeség fogadta másnap a látogatókat, majd végül teljesen eltörölték az archívumból.

Sokakban felmerült: lebukott volna a NASA? Valami olyat töltöttek véletlenül fel, amit nem kellett volna?

Mauricio Ruiz ufó kutató ezt szóvá is tette a NASA-nál, magyarázatot követelve.

A NASA szokásához híven eleinte nem kommentálta a dolgot, azonban mikor szélesebb figyelmet kapott a dolog, kénytelenek voltak válaszolni. Azt állították, hogy a kép egy másik oldalra, egy másik archívumba került, új linkkel, ezért törölték le az eredeti helyéről.

A magyarázat teljesen logikusnak tűnt Mauricio számára, azonban amikor egy másik linken megtalálta a képet, az merőben eltérő volt attól, amit eredetileg látott.

Ekkor újra megkeresték, immáron többen is az űrügynökséget, hogy adjon magyarázatot, mert már a fejétől bűzlött a hal.

A NASA ekkor már azt mondta, hogy a képen eredetileg egy lezuhant, a Földön készített űrszerkezet látható. Ez egy elfogadható magyarázatnak tűnt egészen addig, míg utána nem néztek alaposabban a dolognak.

A NASA megadott dátuma szerint - 2004 december 22 - ugyanis nem landolt hivatalosan semmi a Marson.

A történet nagyon sok mindenkinek bűzlik, és ma sem gondolják azt, hogy igazat mondott volna a NASA. Szerintük valamit nagyon rejtegetnek, és nem véletlen, hogy az ominózus eredeti képet törölték az archívumból.

Valamit nem mondanak el a kép kapcsán. Talán azt, hogy ez az 1962-es emberes Marsra szállás egyik szerkezete? Vagy lehet, hogy nem is ember által készített eszköz?

OSZD MEG másokkal is!

ufó ufók idegen mars nasa idegenek összeesküvés élet a marson


Megtekintések száma: 119589





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet