Lefotózta nagyapja szellemét

2016. október 14., péntek




Egy nő véletlenül lefotózott egy árnyalakot, egy birminghami múzeumban, és meg van győződve arról, hogy egy rokona szelleme kísérti.

Ella Reeve már egy ideje titokzatos, szellemi jelenlétet érez maga körül elmondása szerint. A túlvilági érzet abban nyilvánul meg, hogy időnként úgy érzi, valaki figyeli őt, és szokatlan jenségekt tapasztal maga körül.

Van úgy, hogy csak egy-egy árnyalakot lát elsuhanni otthon a szobájában, de olyan is volt, hogy a nyári fülledt melegben fázni kezdett, és úgy érezte, hogy a szoba hőmérséklete drasztikusan lecsökken.

Most végre bizonyítékkal is tud szolgálni az őt gyötrő kísértettek kapcsolatban, ugyanis véletlenül sikerült megörökítenie egy birminghami múzeumi látogatás során.

Azt állítja, hogy abban a pillanatban, amikor a fotó készült, szintén érezte, hogy hirtelen jéghideg lesz a helyiségben. A levegő lehűlt, és a tarkójába fúródó tekintete újra észlelte.

Amikor hazaérve megnézte a képeket, döbbenten tapasztalta, hogy ez árnyékszerű alak látható az egyik fotón.

A fotó azért is volt ennyire különös, mert Ella szerint senki más nem volt ott a szobában, aki árnyékot vethetett volna.

A nő szinte biztos benne, hogy néhai nagyapja szelleme kísérti valamilyen oknál fogva. Az idős férfi 93 évesen halt meg két évvel ezelőtt, akkor kezdődtek a szokatlan jelenségek Ella körül.

Az is furcsa egybeesés, hogy az elhunyt nagyapa a múzeumban található szobához hasonló stílusban épült házban élt annak idején.

Szerintetek véletlen egybeesés, vagy tényleg vele volt a szobában nagyapja?

paranormál kísértet szellem szellemek túlvilág kísértetek


Megtekintések száma: 134235





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet