Lehet, hogy megoldották a Roswell-incidens rejtélyét?

2017. július 6., csütörtök




Ez megmagyarázhatja, miért tagadták azt, hogy bármi is lezuhant volna azon az éjszakán, majd végül miért kenték az egészet egy meteorológiai ballonra...

Lehet, hogy a roswelli incidenssel kapcsolatban semmi sem az, aminek korábban látszott. Egy új elmélet ugyanis azt állítja, hogy az egész valójában egy nukleáris baleset eltusolása volt.

vagyis nem egy repülő csészealj zuhant le azon a végzetes estén, hanem egy olyan kataklizma ment végbe, mely ha akkoriban kitudódott volna, az rendkívül kellemetlen lett volna Amerika kormányzatának.

Konkrét emberek széke és pozíciója remegett volna bele, és egyes vezetőségi tagok karrierjébe kerülhetett volna, arról nem beszélve, hogy megingott volna a közbizalom az emberekben a kormányzat és a hadsereg felé.

A teória szerint az USAF keretében egy nukleáris kísérletet hajtottak végre 1947 nyarán, mely végzetesen félresiklott, és majdnem egy globális katasztrófa lett belőle.

John Keeling szerint ezt az elméletet már 1958-ban és 1962-ben is felvetették olyan kutatók, akik hosszasan tanulmányozták, mi történt Roswellben, és komoly oknyomozást végeztek, hogy kiderítsék az igazságot.

Eszerint a Kék könyvet, és az ufó aktákat is csak azért hozták létre, hogy elvonják a közvélemény, és az emberek figyelmét a valódi jelenségekről: arról, hogy titkos katonai szupertechnológián dolgoztak, és nukleáris kísérleteket szerveztek meg a háttérben.

Mivel óriási volt az ufó láz, melyet szándékosan a köztudatban tartottak, ezért kapóra jött nekik, hogy minden érdekes, és bizarr jelenségért a földönkívülieket "okolták".

Persze ez nem azt jelenti, hogy nem léteznek idegenek, csupán azt, hogy az idegenekről szóló valós jelenségek, és a tömeges ufókkal kapcsolatos láz és érdeklődés kapóra jöhetett a kormány számára a titkos kísérletekhez.

A Roswellben történtek utána a hadsereg hamar bejelentette, hogy egy azonosítatlan tárgy zuhant le az egyik helyi farm területén. Később váratlanul már azt állították, hogy ez egy meteorológiai ballon volt.

Egy titkos nukleáris baleset történhetett. Egy olyan volumenű, mely ha kitudódik, botrány lehetett volna, ezért egy rejtélyes, ufó szerencsétlenségről szóló információadagot kezdtek el csepegtetni a sajtónak, ami arra azonnal ráharapott.

Eszerint a vallomásokban, és a hadsereg viselkedésében és nyilatkozataiban szándékosak voltak az ellentmondások, így akarták jelezni a sajtó felé, hogy valamit nem mondanak el, és talán az ufó verzió lehet a valódi sztori, amit megpróbálnak eltusolni.

Pedig a valóság az lehetett, hogy egy nukleáris baleset, és annak áldozatainak elszállítása történt meg azon az éjszakán. Ugyanis az egyik mai napig fellelhető fényképen Marcell őrnagy a kezében tart egy papírt, mely bizonyos testek elszállításáról ír. 

Lehet, hogy egy ilyen töltet hullott le Roswellnél, a testek pedig vagy tudósok vagy próbababák voltak? Egyesek szerint egy titkos atombunker technológiát tesztelhettek, mások szerint a nukleáris sugárzás hatásait...

A teória szerint ezek emberi testek lehettek, méghozzá civilek holttestei, kutatóké, akik egy balul elsült nukleáris kísérletben vesztették életüket.

Egy szó, mint száz, e teória kitalálói szerint több bizonyíték is közvetve erre utalhat. Ha így van, már csak az a kérdés, hogy mi is lehetett az a nukleáris baleset, amit el kellett tusolni, és amiről nem tudhatott meg végül semmilyen információt a világ?

OSZD MEG másokkal is!

ufó ufók idegen idegenek összeesküvés roswell


Megtekintések száma: 97734





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet