Lencsehatást produkáló idegeneket láttak mexikói TV tornyok felett

2017. január 31., kedd




Elképesztő kép látott napvilágot, melyen több idegen szerkezet, és az azok által keltett anomáliák láthatóak.

Egy Mexikóban található TV torony állomás felett egyszerre több azonosítatlan objektumot észleltek, ráadásul az egész eseménynek nem csak rengeteg szemtanúja volt, de még képek is készültek a jelenségről.

A képet még az amerikai légierő egyes emberei, és kirendelt szakérői is megvizsgálták, akik megosztó véleményen voltak. Valamelyikük azt mondta, hogy ezek a képen látható anomáliák egyszerű lencsehatások, míg mások úgy vélik, hogy ezek ennél jóval többek.

A feltételezések szerint, ha valóban lencsehatásról van szó, akkor is különös formát öltenek, és feltételezhetően az ott lebegő idegen korongok idézték valahogyan elő.

Több tucat szemtanú észlelte ugyanis a TV tornyok felett lebegő idegeneket, akik hangtalanul, némán, és mozdulatlanul lebegtek egyhelyben.

A képeket nem most, hanem elég régen, 2006-ban készítették, de a képekkel kapcsolatos analízisek és különféle vizsgálatok még most sem zárultak le teljesen.

Valószínűleg soha nem lesz meg az oka a rejtélyes anomáliáknak, ugyanis a lencsehatást többen kizárták a vizsgálatok végére, vagy legalábbis kevésbé tartják valószínűnek.

A kép készítője azt is elmondta az eset kapcsán, hogy a jelenség után három héttel újra felbukkantak ezek a valamik a tornyok felett, ám akkor már nem rögzítette az eseményt.

Feltételezhetően ezek a titokzatos korongok rendszeresen visszajártak, de az okok nem ismertek.

Talán a TV adásokon keresztül akartak lehallgatni valamit, vagy eleve elszívni az energiát, erről sokféle feltételezés létezik.

A lencsehatás többnyire akkor következik be, amikor a nap látható a kamera nézőpontjában, és a lencsén visszatükröződik annak zavaró fénye.

Lencsehatást nem csak a nap, hanem bármilyen kellőképpen fényes objektum ki tud váltani, azonban a képet elemezve nem tudták megmondani, hogy mi okozhatott többszörös lencsehatást, így aztán adódik a kérdés: tényleg az idegenek voltak?

"Négyen lehettek, és olyan volt, mintha várnának valamire, mintha egy folyamat közepén lettek volna. Talán adatokat szívhattak el a TV tornyokból, saját célra, de igazából nem tudjuk." - nyilatkozta egy az eseményeket saját szemével átélő szemtanú.

ufó ufók idegen idegenek összeesküvés


Megtekintések száma: 47790





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet