​Lenga érsek: Ferenc pápa előkészíti az útját az Antikrisztusnak, sötétség és pokol vár a Földre

2022. augusztus 18., csütörtök




Ferenc pápa “radikálisan károsítja a közel kétezer év egységét és örökségét”

– állítja a bátorsága miatt felfüggesztett 71 éves Jan Lenga nyugalmazott karagandai érsek július 27-én egy lengyel videóban a Traditiones Custodesról (lent).

A pápa “megpróbál tönkretenni mindent, ami még a dicsőség és az imádat bármilyen jelét adja Jézus Krisztusnak, mint Istennek”

– mondta Lenga. Számára Bergoglio olyan, mint egy mostohaanya, aki egyes gyermekeit kedveli, de azokat nem, akik szeretik Istent, és úgy bánik velük, mintha “terroristák” lennének.

Rámutat, hogy V. Piusz (+1572) nem változtatta meg a misekönyvet, csak egy Editio typica-t készített, míg VI. Pál (+1978), “akit szentnek neveznek, közel kétezer év katolicizmusát változtatta meg”.

Lenga szerint az új rítus egy “sérült mise” és egy “rákos daganat”, amelyet a politikusok hoztak létre, mert a “minden idők miséje” akadályozta “a szabadkőműves, laikus, modernista, liberális, progresszív rákos daganatot, amelyet az egyházra kényszerítettek”.

Most konfliktus van aközött, hogy Krisztusnak vagy Ferenc pápának engedelmeskedjünk, aki “megpróbálja elpusztítani Isten maradék örökségét ezen a Földön, hogy előkészítse az utat az antikrisztus eljövetelének”

– mondta Lenga.

Arra bátorítja a híveket, hogy magánházakban állítsanak fel szentélyeket.

Amikor Lenga Karagandába érkezett – ahol Athanasius Schneider atyát püspökké tette -, minden házban talált egy oltárral ellátott helyet, ahol misét lehetett ünnepelni.


Megtekintések száma: 10045





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet