Lezuhant idegen űrhajó roncsai olvadtak ki az Antarktiszon? Ki mit gondol?

2023. május 28., vasárnap




Egy hatalmas, legalább 40 méteres átmérővel rendelkező furcsa, mesterséges objektumra bukkantak Déli-sark jege alatt. Egy ufó katasztrófa helyszínére derült fény?

Világszerte rengeteg idegen objektumot lehet észlelni mind a mai napig. Több ízben már nagyvárosok felett is megfigyeltek repülő korongokat, de egy ízben még olyan fényjelenségeket is, melyek korong lakot formáltak.

Az alábbi képen például nagyon sokan meg vannak róla győződve, hogy egy egész ufó flotta látható.

Mások - főleg a szkeptikusok - szerint arról van szó, hogy valaki egy üvegablak mögül készítette a felvételt, ahonnan visszaverődtek a belső tér lámpái.

Azonban az illetőt ezt utólag bebizonyította, hogy nincs így... A kérdéses felvételről tehát soha nem derült ki sem az, hogy hiteles, sem az, hogy nem az.

Míg az égen világszerte lehet hasonló anomáliákat látni, melyek egyértelműen földönkívüli járművekhez köthetőek, addig a felszínen már sokkal ritkásabbak az észlelések.

Ennek ellenére az egyik legaktívabb és legértékesebb földrajzi pont az Antarktisz, ahol állítólag a jégbe zárva egy egész földönkívüli civilizáció hagyatéka található. Ősi romvárosok, hatalmas őskori atomerőművek, és fejlett infrastruktúra maradványai.

Egy orosz ufológus találta meg nemrég azt a feltehetően mesterséges eredetű objektumot, mely úgy tűnik, mintha egy a jégbe fúródott, majd most - a felmelegedés hatására - kiolvadó űrjármű lenne. Sokan az esetet már most az Déli-sark Roswelljeként emlegetik.

Valentin Degteryov még a pontos koordinátáit is megadta az objektumnak, melyen jól kivehető, hogy valószínűleg ovális, vagy korong alakú, jól elhatárolódó szélekkel.

Az anomália összesen 366 méter hosszú, és a 73~13’55.09 Déli széleség ,71~57’12.98 Nyugati hosszúság koordinátákon található meg.

A szkeptikusok szerint csak egy egyszerű, korong alakú kőről lehet szó, mely most vált láthatóvá az olvadás következtében, hiszen mint ismeretes, az Antarktisz hihetetlen mértékben elkezdett olvadni.

Nem ez az első ilyen régészetileg fontos lelet, amit az Antarktiszon találtak. Korábban már több fura anomáliát találtak, mélyen a jég alatti rétegekben. Sokan azt feltételezik, hogy valóban létezhet egy igazi elveszett civilizáció, amiről még szinte semmit sem tudunk.

Sőt, egyes feltételezések szerint maga Atlantisz terül el az adott területen, és ez magyarázza azt, hogy soha nem találta meg senki a legendás városállamot.

Sokak szerint az alábbi képen is egy megdöbbentő furcsaság található, ami semmivel nem magyarázható, csak idegenek jelenlétével. Ilyen alakú, ennyire szabályos jégpad még sohasem szakadt le az Antarktiszról.

Erről a különleges jéghegyről sokan azt tartják, hogy szintén nem véletlenül "szakadt" le, és valójában egy földönkívüli megfigyelőbázis lehet, amit jéghegynek álcáznak az idegenek.

Hogy mi az igazság az Antarktisszal kapcsolatban? A jövőben kiderülhet, ugyanis a drasztikus olvadás nyomán felszínre kerülhet az összes ott rejtőző titok...

OSZD MEG másokkal is! 

ufó ufók idegen idegenek antarktisz elveszett civilizációk atlantisz össszeesküvés


Megtekintések száma: 273389





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet