Lopkaodó népirtás zajlik Európa őscivilizációi ellen: Merkel kódeljárása?

2020. március 6., péntek




Ez lesz az európai kontinens Trianonja... népek, civilizációk és vallások fognak felőrlődni a messziről importált iszlám világ poklában?

Tulajdonképpen nem más folyik ellenünk, mint egy lopakodó, alattomos népirtás. Régi civilizációk megszüntetése, kultúrák demográfiai leigázása.

Coudenhove-Kalergi gróf évtizedekkel korábban egy olyan alapelvet dolgozott ki, melyet önkényesen Európa egyetlen élhető és lehetséges jövőjének kiáltott ki.

Kalergi rámutat, hogy a jövő Európáját nem az Óvilág honos népei birtokolják majd, hanem egy fajta ember alatti ember, mely a különböző rasszok kényszerített keveredésének az eredménye.

Ebben látta Európa, mint kontinens jövőbeni nagyságának értelmét és lényegét.

A gróf halála után díjat alapítottak a nevével. A Coudenhove-Kalergi Európa-díjat azok kapják, akik a névadó szellemében ténykednek egy nemzetek feletti, szupranacionális európai egységért.

A gróf tevékenységéhez és eszmeiségéhez kapcsolódik még a Pán-európai mozgalom is.

A szervezet célja a keresztény Európa egysége, ami mentes a "nihilizmustól, ateizmustól és erkölcstelen konzumizmustól". Aztán lassan ennél is "több" akart lenni.

KIZÁRT, hogy a gróf páneurópa-mozgalma és a mai globalisták elképzelései közötti kísérteties hasonlóság pusztán a véletlen műve....

Bár Richard Kalergi nevét egyetlen tankönyv sem említi meg, az ő elgondolásai képezik az Európai Unió eszmei alapját.

A különböző etnikai kisebbségeket előtérbe helyező és védő intézkedések és jogszabályok összessége azzal a céllal született meg, hogy elősegítse az afrikai és ázsiai népesség európaiakkal való keveredését, hogy elpusztítsák identitásunkat, hogy Európa teljes népességét egy fajta keverék, mulatt fajjá homogenizálják.

Ezen intézkedéseknek nem humanitárius célja van, hanem az, hogy megvalósítsák az emberiség eddigi legnagyobb népirtását, melyet a kíméletlen multikulturalista rezsim akar elkövetni.

Minden második évben kiosztják a Coudenhove-Kalergi Európa díjat azoknak az európaiknak, akik élvonalában álltak ennek a bűnös tervnek a végrehajtásában.

A díjat többek közt olyan politikusoknak is megítélték, mint Angela Merkel és Herman van Rompuy.

A genocídiumra – azaz népirtásra – való szüntelen uszítás szerves részét képezi az ENSZ felhívásainak, mivel a világszervezet állandó jelleggel bevándorlók millióinak befogadását követeli Európától, hogy enyhítsenek az úgynevezett “demográfiai válságon”.

Ez azonban egyértelműen katasztrofális jövőt hoz majd el Európa számára.

Kalergi vagy nem számolt ezzel, vagy nem érdekelte, és egyetlen célja volt az egésszel: Európát minden áron multikulturális olvasztótégellyé tenni...

OSZD MEG másokkal is!


Megtekintések száma: 11465





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet