Megdöbbentő, ha ez igaz: egy NASA felvételen olyan dolog látszik, ami alááshatja az egész űrügynökséget?

2017. április 1., szombat




Ezek után hiteles maradhat-e a NASA?

A NASA nemrégiben közzétett egy olyan képet Mars felszínéről, amin valami olyan dolog észrevehető, ami mindent megváltoztatna az űrügynökség megítélésével kapcsolatban.

Sokak szerint ugyanis az ominózus felvételen látható valami egy rover, azaz marsjáró.

Ez azért megdöbbentő, mert abban a régióban még soha nem járt rover.

Vagyis felvetődik azonnal a kérdés, hogy mi lehet az, mit kereshet ott, és valójában kinek az égisze alá tartozhat a szerkezet? Merthogy sokak szerint ránézésre ez egyértelműen egy marsjáró.

Sem az ESA, sem Kína, sem maga a NASA nem küldött arra a területre ember alkotta szerkezetet.

A szkeptikusok először azzal álltak elő, hogy csak valami paca, amit tévesen hasonlítanak össze a roverekkel. Azonban ha megnézzük a korábban a Curiosity marsjáróról készült képeket, és mellé tesszük ennek az objektumnak a képeit, letagadhatatlan elsz a hasonlóság.

Már csak az a nagyon nagy kérdés, hogy mi lehet rá a magyarázat.

És vajon mindaz véletlen lenne, hogy abban a régióban helyezkedik el, amit az emberiség valaha elsők között fotózott le a Marsról?

Rengeteg elmélet létezik arra vonatkozóan, hogy mit is láthatunk a képen, és miért van ott.

Egyesek úgy vélik, hogy valójában ez egy negyedik, titokban odaküldött marsjáró, melyet a NASA égisze alatt juttattak el a Holdra. Egy titkos misszió keretében üzemel, és ténykedik vélhetően a mesterséges eredetű objektumokat kutatja, melyek rendre felbukkantak már több marsi felvételen is.

A NASA ugyanis hivatalosan sohasem landolt azon a területen. Sem mások. Az, hogy titokban tartották, rengeteg kérdést vethet fel ezzel a negyedikű, rejtélyes marjáróval kapcsolatban, hiszen hivatalosan csak háromról tudunk, amit eljuttattak a Marsig.

Akadnak olyan vélemények is, miszerint ez a szerkezet nem a NASA műve hanem az ESA, vagy Kína juttathatott titokban szondát, majd azon keresztül rovert a vörös bolygóra, azonban ebben az esetben sem érthető, miért ez a nagy titkolózás, és miért nem beszéltek soha.

Hiszen ez a tény, hogy szerkezetet juttattak oda, óriási hírértékű, és presztízskérdés.

Mégsem kérkedett vele senki. Vajon miért?

Talán mert valami olyanra akadtak ott a Mars porában, ami mindent megváltoztathatna?

OSZD MEG másokkal is!

ufó ufók idegen földönkívüliek mars nasa idegenek összeesküvés eltitkolt tények


Megtekintések száma: 57819





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet