Megdöbbentő videó: Jézus alakja sétált a tengeren?

2023. január 13., péntek




A felvételen sokak szerint egy igazi csoda látható.

Lehet, hogy Jézus alakját sikerül rögzíteni egy felvételen a partokról, amint a tengeren sétál?

Ezt a megdöbbentő állítást kezdték el a neten terjeszteni egy videóval kapcsolatban, melyen valóban úgy tűnik, mintha valami felbukkanna a vízen. Pontosabban a víz felett néhány méterrel.

A távolban, homályosan sejlik fel egy emberalak, mintha egy bottal járna. 2 nap alatt több mint 1 millióan nézték meg a videót. A felvétel Michiganben készült, és a víz felett egy egészen különös, homályos kép rajzolódik ki. A vélemények megoszlanak arról, vajon mi lehet az, amit látunk.

Míg egyesek szerint egy ügyes trükkről van szó, addig mások úgy gondolják, hogy szó sincs trükkről, valóban Jézus képe rajzolódik ki a tengeren, és a vízen jár a távolban.

Megint mások úgy gondolták, hogy talán egy szellemhajó lehet, melynek képe egyfajta kivetülésként jelent meg a vízfelszínén, megint mások pedig délibábra tippeltek.

Mivel a videó nagyon elterjedt, és szinte az egész világot bejárta, sokan próbáltak utána járni, mi lehet a valódi megoldás. Aztán hirtelen meglett a válasz, méghozzá váratlanul, és mindenkit ledöbbentett, mert legalább annyira bizarr volt, mint az ezt megelőző teóriák.

Ez pedig nem más, mint a vízfelszínen jelentkező délibáb.

Bizonyos légköri körülmények között ugyanis előfordulhat, hogy láthatunk egy horizonton túli hajót is a Föld görbülete ellenére is, ha elég hideg a levegő.

Az egymásra települő hideg és meleg levegőréteg képes meghajlítani a fény útját, optikai csalódást, délibábot okozva.

OSZD MEG másokkal is!

paranormál szellem megmagyarázhatatlan bizarr jézsu


Megtekintések száma: 188954





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet