Megfejthették, mi lehet a különféle ősi leleteken látható titokzatos tárgy!

2017. április 12., szerda




Korábban számtalan elmélet létezett arra vonatkozóan, hogy mit is ábrázolnak a világ számos kultúrájában megtalálható kézben hordozható valami.

Egy korábbi cikkünkben már tüzetesen foglalkoztunk azzal a titokzatos valamivel - mely sokak szerint egy szerkezet - mely számtalan leleten feltűnt a múltban, attól függetlenül, hogy az adott régészeti lelet milyen időből, és honnan került elő.

Nem csak hatalmas kőfaragásokon, de freskókon, festményeken és rajzokon, valamint hieroglifákon is azonosítani lehet ezt a titokzatos szerkezetet.

Úgy néz ki, mintha valamiféle kézitáska lenne. Vagy valamilyen szimbólum, bár sok aspektusában eltér egy valódi szimbólumtól.

Rendre visszatérő momentum, mely sokak szerint vagy valamiféle szimbólum lehet, vagy pedig egy olyan szerkezet, mely minden civilizáció sajátja volt. Az azonban nagyon árulkodó jel, hogy egymástól független, egymással semmilyen kapcsolatot nem mutató kultúrákban is látható ez a kézitáska.

A kérdéses az az egészben, hogy miért használta minden civilizáció ugyanazt a motívumot, ha soha nem léptek kapcsolatba egymással? Ez az egy miért közös bennük? És mi lehet valójában ez a tárgy?

Egy új elmélet felveti, hogy mi lehet a megfejtése ennek az egésznek. A szokatlan kézitáskaszerű valamiről már rengeteg találgatás látott napvilágot.

Annyit szinte biztosra állítanak a paleoasztronautika hívei, hogy ez a dobozka egy idegen technológiát rejtő doboz lehetett. Talán valamiféle nukleáris hajtóanyag, melyet egy védő dobozban kellett tárolni, mások szerint egyfajta megtermékenyítő szerkezet.

Egy új értelmezés viszont azt állítja, hogy ez egy üzemanyag cella lehetett, mely képes volt meghajtani az ősi időkben a Földre látogató idegen űrhajókat.

Gyakorlatilag ez láthatta el őket energiával.

Az egyik leleten, ami szintén egy faragás, és fent látható a képen, felfedezhető, hogy az alak egy űrhajóra hasonlító szerkezetben ül. A kezében pedig ugyanaz a tárgy van, amit sokan ezzel a titokzatos kézitáskával, vagy szerkezettel azonosítanak.

Ez nem véletlen, ez ugyanis egyértelműen bizonyítja, hogy ez a kézben hordozható eszköz olyan fontos volt, hogy nem csak, hogy magukkal vitték mindenhová a repülni is képes istenek, hanem az űrhajó fontos részét képezhette.

Mivel a faragáson az űrhajószerű szerkezet vezérlő, azaz elülső részénél látható az alak kezében ez a valami, feltételezhető, hogy szerves részét képezhette az űrhajónak, és egyfajta energiaforrás lehetett.

Talán egy több ezer évvel ezelőtti hordozható magfúziós gépezet?

Ha valóban így volt, az alapjaiban változtathatja meg a történelmet, ugyanis az emberiség mindeddig úgy tudta, hogy egymaga van a végtelen kozmoszban, és a múltban is egyedül volt.

Ez a feltételezett magfúziós technológia, és annak tudása át lett adva az emberiségnek is, mint egyfajta ajándék.

Az emberiség azonban nem, vagy csak nagyon nehezen tudta befogadni és megérteni ezt a tudást, de a történelmi kutatásokból kiderül, hogy létezhetett nem is egy, hanem több, akár millió éves korra is tehető kezdetleges atomerőmű.

Vagyis az ősi civilizációk itt a Földön már réges-régen ismerték az atomenergiát, és azt, hogy hogyan kell vele bánni. Így történhetett az is, hogy 13.000 évvel ezelőtt ledobhatták a világtörténelem legelső atombombáját valahol Indiában.

OSZD MEG másokkal is!

rejtély rejtélyek ősi idegenek ősi tudás


Megtekintések száma: 99197





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet