Meghalt, majd egy másik dimenzióból visszatérve megdöbbentő üzenetet hozott

2017. június 4., vasárnap




4-es stádiumú rákban halt meg, majd egy másik dimenzióból újra visszakeveredett a testébe, hogy valamit elmondjon az embereknek.

Olyan elképesztő történetet írunk le, mely bár rendkívül megosztó, mégis nagyon sokan hisznek benne. Egy nő, Anita Moorjani ugyanis olyan dolgokon ment keresztül, melyek a paranormális világ, és így a túlvilág létét is erősen alátámaszthatják.

Ha egy kis része is igaz annak amit mondott, akkor bizonyos, hogy vannak más világok is a miénken kívül, és olyan párhuzamos dimenziók, melyek kaput képeznek eme világok között.

Anita 4-es stádiumú rákban szenvedett már egy jó ideje, mígnem végül nem bírta tovább. A teste feladta a küzdelmet, és a lelke is.

A nő Hodgkin-limfómában szenvedett. Közel 4 évet élt, illetve szenvedett így le, mivel egyre erősebb fájdalmai voltak, és a végén már elviselhetetlen volt számára a létezés is.

Az egész úgy indult, hogy egyik reggel felkelt, de nem tudott mozogni. Azonnal bevitte a férje a kórházba, ahol kiderült, hogy négyes stádiumú limfómája már igen súlyos szakaszába ért.

A szervei elkezdtek leállni, és már nem bírták a megterhelést sem.

Az orvosok azt mondták a családnak, hogy 36 órája lehet még hátra a nőnek, mielőtt meghal. Ezzel egyidőben el is vesztette az eszméletét, és mindenki azt gondolta, hogy már soha többé nem kel fel.

Mindennek ellenére elmondása szerint mindenre emlékezett, ami körülötte történt. Olyan dolgokat is látott, amit mint később kiderült, nem is láthatott, mégis hajszálpontosan írta le az eseményeket.

Elmondta, hogy látta, amint testvére Indiából próbál kétségbeesetten hazajutni repülővel, és ahogyan a váróteremben beszél a férje az orvosokkal.

Olyan volt, mintha teljesen elhagyta volna a fizikai testét, és soha többé nem lett volna hozzákötve. Akire csak gondolt, hirtelen ott termett a közelében, mintha valamiféle teleportációt hajtott volna végre.

Úgy érezte, mintha a lelke egy asztráltestként lett volna jelen, és szétterjedt volna a világban.

Mindent érzékelt, látott, és hallott.

Egyik legfőbb üzenete az volt, melyet végül magával hozott a túlvilágról és abból a párhuzamos dimenzióból, amiben jelen volt, hogy minden ember különleges, és nem is vagyunk sokan tisztában azzal, hogy lelkünk, szellemünk mekkora dolgokra képes.

Be vagyunk zárva egy fizikai testbörtönbe, de a lelkünk örök és olyan dolgokat képes véghez vinni, amit itt a fizikai valóságban csodának vagy varázslatnak hívnánk.

Anita ugyanakkor azt is elmondta, hogy minden ember tudata valójában egy hatalmas, kollektív tudat egy része. Ezért van az, hogy a túlvilágon járt emberek, és általában véve a szellemek képesek érzékelni más emberek fájdalmát, a világ érzéseit és hangulatát.

Mivel minden egyetlen kozmikus tudatból táplálkozik, onnan merít.

Amikor a nő felébredt, tudta, hogy nem jött még el az ideje. Pár nap alatt 70%-ot zsugorodtak a tumorjai, és 5 héttel az egész halálközeli élményt követően teljesen rákmentesnek nyilvánították őt.

Ezeket papírokkal, orvosi dokumentumokkal tudta igazolni, hogy a hitetleneket is meggyőzze.

Elmondta, hogy eleinte nem is akart visszatérni, de a túlvilágon azt mondták neki, hogy most, hogy megtudta a teljes igazságot a világról, és az életről, menjen vissza a testébe, gyógyuljon fel, és éljen teljes életet.

Mindannyiunkban ott van az élni akarás, és az a mérhetetlen erővel rendelkező lélek, mely olykor még testbe zárva is csodákra képes.

OSZD MEG másokkal is!

paranormál hihetetlen túlvilág párhuzamos világok párhuzamos dimenziók mennyország


Megtekintések száma: 233088





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet