Megható rejtély tárult fel 22 év titkolózás után egy csatorna mélyén!

2017. június 24., szombat




Ez a történet valószínűleg nagyon sokakat könnyekre fakaszt majd, és meg több embert inspirálhat. Nem utolsó sorban nagyon elgondolkodtató, hogy vajon ki mennyire van megelégedve az életével.

Ez most lehet csöpögősen hangzik, de nagyon sokak szerint a szeretet az egyik legnagyobb ajándék, amit valaha adhatunk a földi életünkben a másiknak.

Az alábbi történet pontosan ezt az örök igazságot erősíti meg. Egy olyan 22 éves titokról van szó, mely egy rendkívül megható dolgot tárt fel.

Mindannyian esünk át nagyon nehéz időszakon. ilyenkor az is előfordul, hogy letérünk a számunkra kijelölt helyes útról.

Maria García, és Miguel Restrepo is ugyanígy voltak. Életük talán legsötétebb időszakában találkoztak. Mindketten nagyon erősen drogfüggők voltak.

Közös szenvedélyük aztán nagyon összekovácsolta őket. Egy csatorna mélyén találtak menedéket, és ott éltek káros, életveszélyes szenvedélyüknek, ahová később hajléktalanként kényszerültek, mivel nem számíthattak a családjaikra.

Ők ketten teljesen kiestek a szociális hálóból. Azonban ahelyett hogy feladták volna, az egymás iránti szeretet arra sarkallta őket, hogy kimásszanak a gödörből, amibe belepottyantak.

Elkezdték egymást a maguk módján rehabilitálni. Mivel azonban senki sem segített nekik, és nem volt munkájuk, így bevételük sem, ez nagyon nehéz volt.

Végül soha nem lett házuk, helyette abban a csatornában rendeztek be maguknak egy kedélyes kis lakot, ahol rendszeresen összejártak drogozni korábban.

Elmondásuk szerint MINDENÜK MEGVAN amire szükségük van az életben, és nagyon boldogok. Ez egy igazán megdöbbentő állítás.

Némi elektromosságot is sikerült bevezettetniük a csatornába, és eltávolították a fedelét, amit egy könnyebb anyagra cseréltek, hogy könnyen tudjanak ki, és bejárkálni.

Idővel úgy kezdték el berendezni az otthonukat, mint egy valódi otthont. Ugyanúgy van tévéjük, néhány csatornával, és egy kis konyha részük, mint bárki másnak.

Gyakorlatilag mindenük megvan, csak kicsiben, mint egy átlagos háztartásban. Nyaralni nem mennek, helyette a "házukba" gyűjtögetnek különféle, mások által szemétként kidobott dolgot, amikkel kidekorálják a csatornát, melyben élnek.

Gondoljuk végig, hányan panaszkodunk arra, hogy milyen rossz és sanyarú is az életünk, miközben másnak gyakorlatilag semmije sincs, mégis úgy érzi, nem szenved hiányt semmiben.

Elmondásuk szerint az egymás iránti szeretetük, és a hely, a környezet nyugodtsága felér a világ összes pénzével.

Sokszor kérdezték már tőlük, hogy elmennének-e az otthonukból, mire ők mindig határozott nemmel feleltek, egy apró mosollyal a szájuk szélén. Ez mindent elárul.

OSZD MEG másokkal is!

érdekes hihetetlen érdekesség megható tanulságos


Megtekintések száma: 256401





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet