Megható videó arról, hogy az állatok hogyan segítenek egymáson

2016. november 10., csütörtök




Tudtad, hogy az állatok képesek átérezni más állatok szenvedését, és olykor még a segítségükre is sietnek?

Ijesztő, egyben varázslatos belegondolni, hogy nem csak mi, emberek vagyunk képesek az együttérzésre, hanem az állatok is rendelkeznek ezzel a képességgel.

Mi több, az ő esetükben ez fajokon át ível, és bámulatos viselkedésre bírja őket. Az alábbi videó néhány olyan esetet mutat be, amikor állatok siettek más állatok segítségére.

A nagyon megható felvételen láthatunk többek között kétségbeesett kutyát, aki a pocsolya kavargatásával próbálja megmenteni a partra vetett halat, vagy egy saját medvebocsát kimentő jegesmedvét.

Ezt már csak a kacsa tudja felülmúlni, mely magától nem sajnálva a vízbe szórja a magvakat a halaknak, amiket kapott.

Ezek a tettek megmutatják, hogy az állatok igen is képesek érezni, és átérezni egyes helyzeteket, és azt, amikor tényleg veszélyben van egy élet, legyen az bármennyire apró, vagy jelentéktelen is.

Az állatok ugyanis nem aszerint mérlegelnek, mint az ember. Számukra a legkisebb is ugyanolyan fontos, mint a medvének, aki hatalmas karjaival menti ki a vízből a fuldokló varjat.

Az elképesztő videó után garantáljuk, hogy sírni fogsz, és elgondolkodsz azon, hogy mi emberek, miért nem tudunk ilyenek lenni sokszor.

Ha tetszett, és te is meghatódtál, OSZD MEG másokkal is, köszönjük!

érdekes video érdekesség állatvilág megható állatok


Megtekintések száma: 26939





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet