​Megindult egy Föld felé tartó földönkívüli űrhaderő?

2022. március 14., hétfő




Egyes források szerint a Föld haderőit elkezdték felkészíteni egy esetleges földönkívüli invázióra.

Bemérték, honnan érkezik a földönkívüli flotta…?!

Ha ezeknek az információknak csak a fele igaz, már akkor biztosak lehetünk benne, hogy a világunk jelentős átalakulás előtt áll.

A Pentagon a NASA által tud egy közelgő űrveszélyről, melyet nem siekrült elhárítani, és mely az egész Földet fenygetheti.

Korábban egy amerikai szenátor egy nyílt meghallgatáson is elmondott néhány dolgot, mely szerint tudnak egy fenyegetésről az űrben, amiről nem mondhatnak többet, a Föld lakosainak nyugalma érdekében, és “elég ha ők tudnak róla” és nem tudnak nyugodtan aludni…

Richard Blumenthal kijelentéseit támaszthatják alá a mostani hírek is.

Pentagon közeli források szerint az USA kormányzata részéről nem véletlen töretnek az ufókkal kapcsolatos szivárogtatások az elmúlt 2-3 évben.

Valójában a Föld lakosságának felkészítése zajlik.

A NASA-nál a kutatók különös energiaforrást véltek felfedezni a Földtől mintegy négyezer fényévnyire.

Az univerzum rádióhullámait feltérképező csapat valami szokatlan dolgot fedezett fel, amely óránként háromszor hatalmas energiát szabadít fel, és ez nem hasonlít semmihez, amit a csillagászok korábban láttak.

Egyesek szerint ebből adódóan semmi kétség, hogy ez egy, a miénknél jóval magasabb rendű idegen intelligenciához kapcsolódik.

Bemérhették a Földet, mégpedig az első, az űrbe is kijutó, majd a kozmoszban szétszóródó tévéadások vezették nyomra ezeket az idegeneket.

A veszélyről régebb óta tudhatnak, nem véletlen, hogy már a elmúlt években is gyakorlatoztatták a rendőröket, a katonaságot egy esetleges földönkívüli invázió elhárítására.

Nagy-Britanniában rendőrtiszteknek tartottak gyakorlatot, amelyen egy esetleges idegen, földönkívüli invázióra készültek fel. Maga a gyakorlat még 2015-ben volt, de csak évekkel később hozták nyilvánosságra a részleteket.

Egy közérdekű adatigénylés során derült fény a részletekre, amit a Brit Információ Szabadság törvény alapján nyújtott be egy helyi szervezet.

Ha igazak a szóbeszédek, akkor a 4 ezer fényévnyire lévő idegen flotta a Föld felé tart, ezért a Föld haderőit elkezdték felkészíteni a lehetséges háborúra.

Arról viszont nem tudni, hogy ebből a távolságból mennyi idő, míg ideér a flotta, ha ez a földönkívüli flotta valóban létezik.

Elméletileg ugyanis még fejlett technológiával is hosszú éveken, évtizedeken át tarthat egy ekkora flottának a Földig eljutnia.

Egy biztos: ha valóban igazak ezek, akkor még a mi életünkben megérkezhetnek, az emberiségnek pedig fel kell erre készülnie…


Megtekintések száma: 5263





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet