Megkezdődhet a fény hanyatlása a világunkban?

2017. június 22., csütörtök




Egy új korszak kezdődhetett meg a fény és a sötétség elleni harcban.

Előre figyelmeztetünk, némileg spirituálisabb jellegű eszmefuttatás következik, különféle feltételezéseket alapul véve, így akik nem hisznek a lélekben, a spirituális összefüggésekben, azok nehezen fogadják majd be, vagy értik meg az itt leírt dolgokat.

2017 június 21-én volt a nyári napforduló, hat óra 25 perckor. Ettől kezdve kezdenek el rövidülni a nappalok. Ez a nap a történelembe úgy vonult be, mint a fény diadala.

Vannak azonban olyan ősi legendák és próféciák, miszerint ettől kezdve nem csak időlegesen, de végérvényesen elkezdhetnek csökkenni a fénnyel teli órák.

A világosság időtartama csökken, szeptember 22-én, az őszi napéjegyenlőséggel beáll az egyensúly: ahogy Földünk áthalad az őszponton, aznap a bolygó minden egyes pontján 12 órát lesz éjszaka és 12 órán keresztül nappal.

Az ősi hopi és inuit próféciák egy része többször említi egy olyan kataklizmát, mely a Nappal, annak fényével, és az égbolton való nem egészen pontosa elhelyezkedésével kapcsolatos.

A hopik ma egy alig 6500 négyzetkilométeres rezervátumban élnek, és állításuk szerint a Kék csillag újra megjelent az égen, mely előre jelzi a végidők kezdetét.

Az inuitok is furcsaságokat tapasztaltak az elmúlt időkben. Az ősi nép szerint a Föld pályája eltolódott az elmúlt évezredek során, méghozzá nem is kis mértékben.

Szerintük a Nap ma már nem ott kel, és nyugszik az égen, mint sok ezer évvel ezelőtt. Ezt ősi, mindig lejegyzett és nyomon követhető csillagászati naptáraik alapján állítják.

Szerintük a globális felmelegedés nem más miatt van, mint amiatt, hogy a Föld pályája a nem túl távoli múltban megváltozhatott. A rengeteg földrengés, a hőmérsékleti rekordok és a szokatlan, kiszámíthatatlan ciklonok is erre utalnak.

A fény hanyatlásának időszaka köszöntött be? Az inuitok és a hopik által is szoros összefüggésben megjósolt fényvesztés?

Az emberek lelke is egyre sötétebbé kezdett válni az elmúlt időszakban, ami szellemileg megfigyelhető fényvesztés, mely lassan kihat majd fizikai valóságunkra, és ettől kezdve a Napunk fény egyre halványodni fog, és a napsütéses órák száma, ha lassan is, de végérvényesen csökkenni fog - állítják.

Több jel tényleg arra utal, hogy ez a napforduló most tényleg nagyon jelentős, és több millió éve történt hasonló utoljára. Ha nem is ez lesz volt a leghosszabb nap a történelemben, a leghosszabbak közé tartozott.

Sokak szerint a sötétség beköszöntének idején a Stonehenge kövei közötti területen átsütő erőtlen és halovány napsugarak lesznek a tudás utolsó morzsái, és az igazság fénye, mely megvilágítja az emberek belső valóját.

Ekkor lesz majd az a pont, mely ponttól még lehet visszaút, hogy az emberek újra meggyújtsák a szikrát, és lángokat kovácsoljanak a bennük haldokló parázsból.

Szellemi hanyatlás következik tehát a jövőben? A sötétség eluralkodása a lelkünkben? vagy valamiféle szellemi megtisztulás, mely elkerülhetetlen? Egy időszak, amikor a sötétben újra magára talál az emberiség?

OSZD MEG másokkal is!

összeesküvés ezotéria spirituális emberiség lélek kataklizma


Megtekintések száma: 130708





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet