Megoldották a felhők között látott óriás humanoid robot alak rejtélyét!

2017. június 3., szombat




Úgy tűnik, megvan a végleges válasz arra, hogy pontosan mi ez.

Lehet, hogy végre megvan az a magyarázat, mely maradéktalanul képes válaszokat adni arra a kérdésre, hogy hová tűntek az idegenek.

Mint ismeretes, annak idején 2016-ban óriási árnyalakot, pontosabban egy sötétebb, masszaszerű alakot figyeltek meg egy lebegőben tartózkodó EasyJet járatról, miközben az Ausztriából Írországba tartott.

Az érdekes felvételt Nick O'Donoghue készítette, de több tucatnyian látták, így koronatanői voltak valaminek, amit sokáig nem tudtak megmagyarázni.

A szokatlan, felhők között felsejlő alakról hamar elerjedtek a képek, és mindenki próbált magyarázatot találnia látottakra.

Sokan egy óriási vasóriást, vagyis egy robotot látnak a képen, amint a felhők fölé emelkedik repülés közben, míg mások azt mondják, talán egy idegent láthatunk a képen.

A férfi állítása szerint már messziről észrevette, hogy van valami a felhők felett, amikor azonban még közelebb értek, akkor vált számára nyilvánvalóvá, hogy valami szokatlannak a szemtanúja.

Az árnyalakot tényleg sokan látták még a repülőgép utasai közül, akik alátámasztják a Nick által elmondottakat, így egészen biztosan nem fotó manipulációról van szó.

A jelenség sokáig magyarázat nélkül maradt, és állítólag még egyes NASA szakemberek sem tudtak mit mondani arra, ami a képen látható.

Úgy tűnik, megvan rá a magyarázat. Legalábbis egyértelművé válhatott, hogy pontosan mit is láthattak akkor a repülőgép utasai. A jelenséget egyébként azóta többször is látták, más-más helyeken, így például 2017-ben is előfordult, hogy óriási, humanoid alakot pillantottak meg a felhők fölött.

Kiderült ugyanis, hogy egy illető vette a fáradtságot, és utána nézett a dolgoknak. Kiderítette, hogy a légi járat útvonala mentén egy nagyobb erőmű is található.

Ennek az erőműnek pedig van két hatalmas hűtésre alkalmas tornya, mely folyamatosan ontja magából a füstöt. Ezek a füstfelhők igen magasra jutottak a légkörben, áttörve a felhőrétegen is, és egy robothoz hasonló alakot formáltak, és árnyékot vetettek a környezetükre.

Így alakulhatott ki az, amit rengetegen egy óriási robotnak véltek.

Ha megnézzük a hasonló képeket, valóban látni lehet a kifejezett hasonlóságot a két alakzat és a felhők között. Az eset tanulsága az, hogy néha a legegyszerűbb magyarázatok a leghelyénvalóbbak?

OSZD MEG másokkal is!

paranormál érdekes hihetetlen érdekesség megmagyarázhatatlan


Megtekintések száma: 70490





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet