Megvan a bizonyíték, hogy az idegenek hozták az életet a Földre?

2017. február 1., szerda




Világunk, és a Föld teljes ökoszisztémája egy intelligens faj tervezésének eredménye.

Nem meteoritok hozták az életet a Földre

Korábban mindenki úgy gondolta a tudomány képviselői közül, hogy annak idején, mikor a Földön nem éltek szárazföldi állatok, akkor a tengeri élőlények robbanásszerű fejlődését meteorit becsapódások idézhették elő.

Eszerint a becsapódó űrsziklák olyan forróságot idéztek elő, és olyan kémiai folyamatokat indítottak el az óceánokban, melyek együttesen eredményezték a fajok, és az élet robbanásszerű fejlődését.

Ez az elmélet nagyon sokáig helytállónak is tűnt azonban a legújabb kutatások, és statisztikai elemzések során kiderült, valószínűleg mégsem ez a helyzet.

Ez pedig utat nyithat valami egészen merész elképzelésnek is az emberi faj, és Földünk élővilágának kialakulásával kapcsolatban.

Az ordovícium földtörténeti korban következett be az az esemény, ami során az élet sokkal színesebb lett, és gyakorlatilag ekkor indult be igazán minden a világóceánokban.

A kutatási eredmények szerint azonban ez az eseménysor sokkal korábban, legalább 2 millió évvel hamarabb következett be, mint az első meteorit becsapódások.

Vagyis ez azt jelenti, hogy a két jelenség között feltételezhetően nem állt fenn kapcsolat, éppen ezért újra rejtéllyé vált, hogy mi indíthatta be az élővilág robbanásszerű fejlődését.

Intelligens teremtés

Az elméletet cáfoló svéd és dán kutatók nem adtak választ arra a kérdésre, hogy ha nem meteorit becsapódások, akkor mi váltotta ki a tengeri fajok robbanásszerű kialakulását.

Ez felvetette annak a lehetőségét, hogy talán más okozhatta a biológiai diverzitás kialakulását a bolygón.

Mi van, ha az életet valójában az idegenek hozták a Földre, mint ahogyan sokan gondolják. Az emberi történelem talán egy merő hazugság, és valójában mi is földönkívüliek vagyunk.

Egyszerűen nincs jelenleg egyetlen magyarázat sem arra vonatkozóan, hogy mi indíthatta el ezt a folyamatot, pedig valamiféle mozgatórugónak biztosan lennie kellett.

Egy idegen faj népesíthette be a bolygót mindenféle baktériummal, és kémiai reakciókat idéztek elő mesterségesen, hogy az élet fejlődése meginduljon.

A bolygón ugyanis ez sokkal tovább tartó folyamat lett volna, és talán normálisan be sem indult volna, ezért kellett egy külső erőnek rásegítenie.

Isten lehetett a mozgatórugó

Mások úgy vélik, maga Isten lehetett a mozgatórugó, akárcsak a másik megmagyarázhatatlan kiindulópontú eseménynél, az Ősrobbanásnál. Isten jelenléte itt válik igazolttá, hiszen valamiféle intelligens, felsőbb erőnek kellett közbenjárnia ahhoz, hogy a Földön meginduljon az élet burjánzása.

Ez pedig nem lehetett véletlen, és nem lehetett csupán kémiai és biológiai tényezők véletlenszerű sorozata.

Mások úgy vélik, hogy Isten maga egyenlő az idegenekkel, és az idegenek egyelőek istennel. Arról van szó ugyanis, hogy ez a teremtő erő lehetett egy földönkívüli civilizáció tagja is, vagy akár egy csoport, vagy egy elemi erő, mely se nem él, se nem halott.

Ez esetben ez az intelligens erő valóban nem evilági, és számunkra földönkívülinek hat.

Bármi is teremtette a bolygó élővilágának nagy részét, az biztosan még most is folyamatosan rajtunk és a világegyetemen tartja a szemeit.

összeesküvés titkos programok titkos katonai projektek


Megtekintések száma: 40131





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet