​Merkel: sikeres az integráció, folytatni kell Európa menekültekkel való elárasztását!

2020. december 27., vasárnap




Kalergi-terv második felvonása?

"A Németországba érkezett bevándorlók egy részét sikeresen integráltuk a társadalmunkba. Munkát végeznek, tanulnak és hamarosan termelő erők lesznek a német gazdaságban."

Angela Merkel a német rádiónak adott interjúban válaszolt a bevándorlással kapcsolatos szerkesztői kérdésekre.

Ebben igen megdöbbentő dolgokat mondott, ami az egész európai kontinens sorsát megpecsételheti.

Elmondta, hogy ő maga úgy véli, hogy az európai integráció sikeres, és hasznos tagjai lettek a menekültek a német társadalomnak.

Elindult a megfelelő beilleszkedési és tanulási folyamat is.

Ebből az egészből pedig az a konzekvencia vonható le, hogy tovább kell folytatni Európa menekültekkel való elárasztását.

Folytatni kell Európában a migrációs tevékenységet, hiszen ez az Európai Unió jövője, ez fogja a gazdaságot helyes irányba terelni”

– mondta Merkel.

Erre már legfeljebb annyit tudunk mondani, hogy ha ez az Európai Unió jövője, akkor köszönjük, de mi nem akarunk Európa részei lenni.

Legalábbis így, ebben a formába biztosan nem!

A TÉNYEK egészen mást mutatnak, melyből jól látszik, hogy Merkel továbbra is ferdíti a tényeket, hogy a bevándorlás mellett lobbizzon.

Bizonyos európai szabadkőműves köröknek ugyanis elemi érdeke a menekültekkel való elárasztása a nyugati civilizációnak...

A Németországba érkezett bevándorlók 1,4 százaléka dolgozik valamilyen munkakörben, hiszen a többiek még a nyelvet sem beszélik, illetve nincsenek olyan szakmai tudás birtokában, amivel alkalmazni lehetne őket.

A Merkel által emlegetett “tanulás” pedig az lehet, hogy hivatalosan minden németországi bevándorlónak nyelvtanfolyamra kell járnia, az erről szóló igazolást pedig minden hónapban köteles bemutatni a segélyező szervezeteknél.

Természetesen ez csak a hivatalos forma, a valóságban ez úgy működik, hogy a nyelvi oktatók pénzért illetve félelemből ( mert gyakran megfenyegetik őket) hamis igazolásokat állítanak ki.

OSZD MEG másokkal is!

európa politika merkel


Megtekintések száma: 45261





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet