Merkel teljes mértékben gyarmatosítaná az EU-t? Kötelező lenne befogadni minden menekültet!

2018. augusztus 26., vasárnap




Még Magyarországra is rákényszerítheti a menekültek befogadását, legalábbis egyre többen ettől is tartanak.

Tény ami tény, ha elérni amit vélhetően akar, akkor hihetetlenül erős német befolyás lenne az EU-ban. A jelenleginél is erősebb...

Jövőre, 2019-ben megüresedik az Európai Központi Bank (ECB) és az Európai Bizottság (EB) vezetőjének helye is, ami kiváló alkalmat ad Angela Merkelnek arra, hogy rátegye a kezét a posztokra, megszilárdítva a német befolyást az EU-n belül.

Az ECB élére már van egy jelentkező Jens Weidmann személyében, azonban a Politico szerint a kancellárt sokkal inkább az EB elnöki posztja izgatja.

Nagyon is valószínű, hogy Németország szeretné megkaparintani az Európai Bizottság elnöki címét, hisz legutoljára 1967-ben volt német elnöke az EB-nek, Walter Hallstein személyében”

– ezt Elmar Brok európai parlamenti képviselő nyilatkozta, aki Merkel pártjának, a CDU-nak tagja.

Az EB elnöki címe azonban sokkal nagyobb hatalmat jelentene Németország számára.

A nagy kérdés, hogy a német túlsúlyt hogyan venné be az Európai Unió gyomra. Emiatt már korábban is kapott kritikákat az EU.

Selmayr az Európai Bizottság főtitkárává vált, igen megkérdőjelezhető körülmények között. Így ha még az EB elnöke is német politikus lenne, azzal szinte teljessé válna az Európai Unió német gyarmatosítása.

Ez pedig beláthatatlan következményekkel járna, nem beszélve arról, hogy alapjaiban változtatna meg szinte mindent.

Az EU helyén pedig lassan, de biztosan kialakulna egy multikulturális társadalmakat, és önfeladásra kényszerített civilizációkat tömörítő massza, mely egy valóságos demográfiai időzített bombaként ketyegne tovább egy igazi polgárháború felé....

OSZD MEG másokkal is!

érdekes politika botrány


Megtekintések száma: 13336





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet