Merkelnek és Junckernek a hágai Nemzetközi Büntetőbíróságon kell felelniük Európa bevándorlókkal való elárasztásával?

2018. február 17., szombat




Utolérheti őket az európai nép igazságszolgáltatása?

Nem akármilyen kezdeményezés indult, ami egyesek szerint akár célt is érhet.

Már régóta sokan kívánják azt, hogy az Európai unió vezetői, Angela Merkel és Jean Claude Juncker felelősséget vállaljanak azért, amit az EU-val tettek.

Egyrészt elég nagy a konszenzus arról, hogy vér tapad a kezükhöz, hiszen az általuk létrehozott bevándorlási politika tette lehetővé számos olyan terrorista Európába való vándorlását, akik végül nagyobb merényleteket követtek el.

Gondoljunk csak a nizzai kamionos merényletre, vagy a Párizsban történt lövöldözésekre, ahol több tucat ember esett áldozatául a támadóknak.

Nem csoda, ha az emberek egyre inkább igazságot követelnek. Szerintük Junckernek és Merkelnek felelnie kell a tetteikért személyesen.

Nemrég kiderült, hogy feljelenti a Honfoglalás 2000 Angela Merkelt és Jean-Claude Junckert a hágai Nemzetközi Büntetőbíróságon – jelentette be a civil szervezet elnöke a Belgium budapesti nagykövetsége előtt rendezett tiltakozáson, amelyen nyilatkozatot nyújtottak át a Benelux állam diplomáciai személyzetének.

A német kancellár és az Európai Bizottság elnöke túllépték hatáskörüket azáltal, hogy elárasztották Európát migránsokkal.

A németek egyébként korábban már tömegével jelentették fel Angela Merkelt a bevándorlás miatt hazaárulásért.

Természetesen ne legyünk naivak, nem valószíná, hogy bármi is lehet ebből, nem hisszük, hogy Merkel és Juncker bebörtönözhető, legalbábis jelenleg nem.

Az akciónak inkább figyelemfelhívó jellege van, nem számítanak reakcióra a nagykövetségtől. 

Ennek ellenére egyre inkább érezhető az Európai vezetőkkel szembeni komoly elégedetlenség. Franciaországban is elkezdtek forrongani az emberek, a német polgárság egy rétegében pedig már megfigyelhetős fegyverkezés is.

Hogy mi lesz ennek a vége, azt pedig csak Isten tudja...

OSZD MEG másokkal is!

érdekes hihetetlen érdekesség európa politika menekültek bevándorlás


Megtekintések száma: 111979





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet