Mesterséges járványok: a gyógyszerlobbi tömegpánikot kelt profitért cserébe?

2018. április 8., vasárnap




Bennfentes beszélt a mesteri de aljas húzásról, ami a vakcina eladás kapcsán zajlik.

Az emberiség történetében mindig is voltak komoly betegségek, pusztító járványok. Ezek olykor az egész fajunk populációját fenyegették.

Az oltások megszületésével a halálos kórok napjai meg lettek számlálva, és robbanásszerűen elkezdtek különféle vakcinák megjelenni, melyek korábban gyógyíthatatlannak hitt nyavalyákat voltak képesek a történelmi múltba helyezni.

Az oltásipar rájött arra, hogy ezen vakcinák kifejlesztésével idővel a profit maximalizálódik, és elkezd csökkenni, hiszen nem marad majd betegség, ami ellen oltás kell.

Ekkor jött először képbe az a lehetőség, hogy mesterségesen generáljanak tömegpánikot.

A H1N1 járvány idején volt az első ilyen. Hatalmas világkampány indult, a WHo bevonásával i, és mindenkit arra figyelmeztettek, hogy oltsa be magát, annak idején még Magyarország is berendelt egy jókora dag vakcinát.

A történet persze elült, és utólag mindenki "csalást" emlegetett.

Az oltásipar füllentését... bár valóban volt vírus, nem elvitatva annak veszélyét és lehetséges kockázatait, mégis sokan úgy gondolják még ma is, hogy a vírus híre nagyobbra lett fújva, mint amilyen veszélyes volt.

Az egésznek egyetlen oka volt: a profit növelése, és az oltóanyagok eladása.

Egy jó kis világjárvány pánik ugyanis mindig jó ürügy arra, hogy a vállalatok rásózzák a világra a vakcináikat.

Pedig ezen vakcinák sok estek sebtében, vagy nagyon gyorsan készültek el, minden biztonsági előírást megszegve, vagy legalábbis nem pontosan betartva.

Arról pedig nem is beszélve, hogy ez mekkora kockázatot jelent.

Nem egy olyan oltásról tudni, amikor komoly ügy robbant ki, mert valaki autista lett tőle, vagy más betegséget szenvedett el, súlyos egészségkárosodással.

Ezekről a gyógyszeripar mélyen hallgat, és próbál az ilyen esetekben a családokkal perem kívül megegyezni, hogy ne legyen médiavisszhang.

Így pedig tovább tud működik a tömegpánikot a profitért bármikor bevállaló ipar, mely milliók halálán gazdagodott és hízott az évtizedek során...

OSZD MEG másokkal is!

összeesküvés egészség oltások gyógyszeripar gyógyszermaffia vakcinák


Megtekintések száma: 79246





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet