Mesterségesen hoztak létre sarki fényeket a HAARP rendszerrel: időjárás manipuláció folyik a fejünk felett?

2021. október 19., kedd




A Föld ionoszférájának módosítása beláthatatlan következményekkel jár. Már rég ŐK irányítják az időjárást?

Újabb fokozatra kapcsolhatott a HAARP időjárás befolyásoló központja, és az az antennaerdő, mely a világ menetét képes befolyásolni.

Arról van ugyanis szó, hogy a HAARP rendszer, mely évtizedek óta módosítja a Föld ionoszféráját, magasabb fokozaton kezdett működni.

Egy kísérlet keretében az Északi-sarkon hoztak működésbe egy olyan folyamatot, mely bár természetes módon is előfordul, most mégis mesterségesen keltették.

A sarkvidék felett ugyanis elkezdett világítani az égbolt, és erősen pulzálni.

A jelentések szerint ez már a sokadik titkos kísérlet, melyet a HAARP a Pentagon pénzelésével, az amerikai kormány égisze alatt végez

A HAARP mikrohullámai segítségével ugyanis képesek elérni, hogy ott keletkezzen sarki fény, ahol akarják, és akkor, amikor akarják.

Sokakban ez felvetette azt a tényt, hogy az USA-t sújtó hurrikánok is a HAARP melléktermékei lehetnek. Talán elrontott kísérletek eredményei, melyekről a média nem tud, és melyet soha nem fognak nyilvánosságra hozni.

A mesterséges sarki fények kísérletének sikere komoly előrelépést hozott. A rendszer immáron bármit létre tud hozni, elő tud idézni az égen, amit csak akarnak.

Az időjárás globális befolyásolása mindig is az egyik legnagyobb áhított fegyvere volt az emberiségnek.

Gondoljunk csak bele, mi mindent lehet ezzel tenni: országok mezőgazdaságát lehet tönkretenni, hatalmas esőzésekkel, vagy éveken át tartó szárazsággal.

Pusztító cunamikat és földrengést előidézve az ellenséges területek felett, vagy épp olyan pusztító villámlásokkal sújtani a régiókat, melyek nem hagynak hátra túlélőket.

És az egészben a legjobb az, hogy nincs sem katonai sem politikai felelős, mivel az időjárás "színfala" mögé bújtatnak katonai erőt és érdekeket.

A HAARP rendszer tehát az amerikai nemzet egyik legnagyobb reményű titkos fegyvere, melyet civil kutatásnak álcáznak.

Az évről-évre napvilágot látott dokumentumok azonban egyértelműen katonai fegyverről árulkodnak...

OSZD MEG másokkal is!

rejtélyek nasa haarp összesküvés pentagon


Megtekintések száma: 199069





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet