Mesterségesen kreált káosz – Gazdaság, kamat, ez a nemzeteket a "lakat"!

2018. december 9., vasárnap




Így uralnak minket a világ PÉNZRENDSZERÉN keresztül, modern rabszolgaságba hajtva!

„…valójában mi ad értéket az újonnan létrejött pénznek? 

A válasz a meglévő pénzmennyiség, az új pénz valójában a lop a már meglévő pénzmennyiség értékéből. A teljes pénzmennyiség növekszik függetlenül a termékek és szolgáltatások iránti kereslettől és a kereslet-kínálat egyensúlyának kialakulásával az árak emelkednek csökkentve minden egyes dollár vásárlóértékét. Ezt nevezik inflációnak.”

„A pénztartalékra épülő banki rendszer alapvetően magában foglalja az inflációt.”

A kamat intézménye:

„…minden egyes dollárt ami létezik kamatostul kell visszafizetni, azonban ha az összes pénz a Központi banktól jön és a kereskedelmi bankoknál kamatokkal többszöröződik és ha az úgynevezett tőke csak a pénzügyi ellátó rendszerben keletkezhet akkor hol van a pénz ami a kamatot fedezi? Sehol, nem létezik. 

Ennek következményei pedig megdöbbentőek. 

A bankoknak fizetendő pénz mindig több mint a forgalomban lévő pénz, ezért állandó az infláció a gazdaságban. Folyamatosan új pénz kell, hogy azt az állandó a rendszerből fakadó hiányt fedezze, aminek oka a kamat.

Ez azt jelenti, hogy a fizetésképtelenség és a csőd szó szerint a rendszer része. Mindig lesznek szerencsétlenek, akik a rövidebben húzzák. A székfoglaló játékhoz hasonlóan, amikor a zene véget ér valakinek nem jut szék és éppen ez a lényeg! 

A rendszer folyamatosan a bankok kezére játssza az egyének javait, ha képtelen vagy kifizetni a jelzálogot elveszik a tulajdonod. 

Ez különösen akkor felháborító amikor rájössz hogy a fizetésképtelenség természetes jelenség a résztartalékra épülő banki rendszer miatt, és azért is mert a pénz amit a bank neked kölcsönzött jog szerint nem is létezik.”

OSZD MEG másokkal is!

összeesküvés feltáró gazdaság háttérhatalom pénz színfalak mögött


Megtekintések száma: 36887





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet