Mi az igazság a Földön élt óriásokkal kapcsolatban: végig hazudtak nekünk

2021. augusztus 30., hétfő




Tényleg gigantikus humanoidok éltek a Földön? Több régész is állítja, eldugott, több méteres emberszerű csontvázak tucatjairól nem tudnak semmit az emberek, mert a régésztársadalom titkolózik.

Tényleg földönkívüli nefilimek éltek sok ezer évvel ezelőtt a Földön? Miért van az, hogy a világ egy részének történelméről csupán homályos ismereteink vannak, és bizonyos mitikus lények időnként feltűntek egyes népcsoportok, kultúrák feljegyzéseiben, hatalmas óriásokként?

Ezek az óriások a korabeli leírások szerint nagyon hasonlítottak az emberekre, azonban jóval magasabbak voltak, és jóval masszívabb testfelépítéssel rendelkeztek.

Közük lehetett az ősi istenségekhez, vagy ők maguk lehettek azok, hiszen ezeket a nefilim lényeket mindenhol tisztelték. A világ összes kultúrájában jelen voltak valamilyen formában, annak ellenére, hogy sok ezer évvel ezelőtt ez nem lett volna megvalósítható, hiszen egyes kontinensek teljesen elszigetelten éltek egymástól.

Ez csakis úgy volt leküzdhető távolság, ha ezek az óriások rendelkeztek olyan technológiával - űrhajókkal - melyekkel könnyedén le tudtak szállni bárhol a világon.

A neiflimek létezésében ennek ellenére kevesen hisznek, mert nem áll rendelkezésre elég bizonyíték, noha a történelem során számtalan alkalommal találtak már olyan gigantikus méretű koponyákat, és több méter magas humanoidhoz tartozó csontvázakat, melyek perdöntő erejűek lennének.

Az igazság azonban az, hogy a régésztársadalom el akarja titkolni ezen lények létezését, mert ez egy olyan szegmensébe nyújtana betekintést a múltba, ami számos más kérdést felvet velünk kapcsolatban is.

Lényegében semmilyen kulturális lelet nem maradt fenn, mely az ő civilizációjukhoz kapcsolható, hála annak, hogy a régészek módszeresen eltüntetik ezeket a nyomokat. Az emberiség múltjára nézve ugyanis nem maradhat elvarratlant szál, mely miatt az emberek elgondolkodnának azon, honnan is származnak.

Azért a történelmi dokumentumok, és feljegyzések a mai napig megmásíthatatlanok, még ha a megtalált csontokat és leleteket mindig eldugják a világ elől.

A Biblia például héberül nefilimeknek hívta ezeket a lényeket, míg a görög mondák titánoknak, gigantikus félisteneknek.

Tulajdonképpen Dávid és Góliát harca is egy emberi lény, és egy nefilim harcáról szól, vagyis a nefilimek néhány ezer éve még biztosan léteztek. Sokan azt tartják, hogy a majáknak, az egyiptomiaknak, de még a sumereknek is ők segítettek, hogy felvirágozzon a civilizációjuk.

A világban számos alkalommal megtalált leletek egy jó részét a régészek azzal magyarázzák, hogy gigantizmusban szenvedő emberek csontvázai lehetnek, erre azonban a genetikai és csontvizsgálatok nem mutatnak rá, vagyis az állításaik egyesek szerint alaptalanok lehetnek.

Hatalmas temetőket is felfedeztek már, ahol óriási, emberi nagyságú koponyákat találtak. Ezekről készültek már képek is, de ezek az állítólagos felvételek kétes eredetűek, így nem lehet biztosan tudni, hogy valódiak-e.

Több korábban régészként dolgozó szakember mesélt arról, hogy a régészek között van egy konszenzus, kormányutasításra. Mégpedig az, hogya Darwinizmus elméletének legalább a látszatának fenn kell maradnia, hogy az emberek még csak ne is gondolkodjanak el azon, hogy az evolúciós fejlődésen kívül máshogy is létrejöhetett az emberiség.

Az pedig soha nem derülhet ki, hogy rajtunk kívül más lények is éltek itt a Földön…

OSZD MEG másokkal is!

rejtély rejtélyek ősi idegenek az emberiség eltitkolt történelme nefilimek


Megtekintések száma: 100044





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet