Mit rejteget a NASA az idegenekkel kapcsolatban a szerverekről kiszivárgó infók szerint óriási a baj

2023. augusztus 8., kedd




A leghíresebb hacker, Gary McKinnon által feltört szerverekből származó dokumentumok arról árulkodnak, hogy a NASA nem csak tud az idegenek létezéséről, de együtt dolgozik velük.

A NASA és a titkos idegen akták

Sok legenda és szóbeszéd kering arról, hogy az idegenek és a NASA valahogyan kapcsolatban állnak. Egyesek szerint ez a kapcsolat még 1947-ből ered, amikoris Roswell kapcsán egyértelművé vált az amerikai kormány számára, hogy léteznek földönkívüliek.

Egy másik világból érkezett csészealjban ugyanis idegen testeket találtak, melyek nem emberiek voltak. Állítólag az egyik még élt, és sikerült megmenteni. Tulajdonképpen vele – akit később Abe-ként említenek egyes titkosított dokumentumok – sikerült elérni azt, hogy az emberiség és a Földön, illetve Föld körül rejtőző idegen faj megállapodást kössön.

Az 51-es körzetben tartották felügyelet alatt, mondhatni fogságban ezt a földönkívüli lényt, aki diplomáciai kapcsolatokhoz juttatta az emberiséget. Végül mi átnyújtottuk nekik Abe-et, ők pedig technológiai és műszaki tudást.

Ezután egy titkos paktum köttetett, melyről soha nem beszéltek, és nem beszélnek, amíg az emberiség nagy része nem áll készen arra, hogy elfogadja: idegen lények léteznek, és nem vagyunk egyedül a világegyetemben.

A NASA szerverein lévő dokumentumok bizonyítják

Ez persze lehetne egy egyszerű összeesküvés elmélet is. Azonban érdemes tudni, hogy a NASA szervereire már több ízben betörtek, és bizony találtak olyan dokumentumokat, fájlokat, melyek azt támasztják alá, hogy valóban tudnak a földönkívüliekről.

Korábban már a hírhedt hacker, Gary McKinnon betört a NASA szervereire, ahol olyan anyagokat talált melyek egyértelműen arra utalnak, hogy a NASA tud az idegenek létezéséről.

Állítása szerint az általa feltört állományok között olyan is található volt, amely földönkívüli szolgálatot teljesítő katonatisztek adatait tartalmazta, illetve fényképet is talált egy idegen eredetű űrhajóról.

McKinnon olyan fájlokat is talált, mely beszámol egy szupertitkos projektet, divíziót amit az Amerikai haditengerészet vezet. A földönkívülieket vezető állományban rangok, neveket is szerepeltek.

A NASA lassan szivárogtat

Az utóbbi években lett egyre inkább megfigyelhető az a jelenség, hogy a NASA szivárogtatni kezdett. Vagyis elkezdte az igazság morzsáit csepegtetni, elhinteni az emberek előtt.

Ez a lassú adagolás folyamata már előszele annak, hogy 10-15 éven belül bejelentsék az idegenek jelenlétét itt a Földön. Arról a megrögzött folyamatról van szó, amit ma már a vak is lát. A NASA korábban a Marson sem akart ősi idegen életről sem hallani.

Sőt, tagadta, hogy egyáltalán létezett volna ott ilyen. Aztán szép lassan elismerték, hogy az ősi időkben volt élet a Marson. Bizonyítékokat mutattak be. Az elmúlt években pedig az is bebizonyosodott, hogy jelenleg is van folyékony víz a Marson. Újabban pedig már azt pedzegetik, hogy élet van rajta.

Az pedig egészen friss infó, hogy a Jupiter egyik holdján, az Európán is feltételezhetően élet van, akárcsak az alig egy hete felfedezett Trappist-1 nevű naprendszerben. Ez a szivárogtatás egyértelműen oda fog vezetni, hogy szűk két évtizeden belül bejelentik, hogy nem vagyunk egyedül az univerzumban.

ufó ufók idegen nasa idegenek összeesküvés eltitkolt tények


Megtekintések száma: 253205





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet