Mobilizálható földönkívüli bázisok vannak a Holdon?

2023. szeptember 30., szombat




Egy korábbi NASA szakember szerint ezek a mesterséges objektumok képesek a helyváltoztatásra is, és évtizedek óta tud róluk az űrügynökség.

Az Apollo-programból származó felszíni felvételeken vették azokat a korong alakú, hosszúkás csőszerű antennával rendelkező objektumokat, melyek bizonyíthatóan nem lehetnek természetes képződmények.

Ezeket a tárgyakat, vagy inkább komplexumokat ugyanis a Holdon fedezték fel.

Az Apollo-missziók képei mindvégig közszemlén voltak, azonban nem figyelt fel rájuk hosszú éveken keresztül senki.

Végül egy bizonyos Scott C. Waring vizsgálta át tüzetesen a képeket, és szokatlan dolgokra lett figyelmes. Feltűnt ugyanis az, hogy hatalmas, körkörös alakú, a felszínből kiemelkedő tárgyak vannak a Hold vidékein szétszórva.

Sőt, egyes régiókról több különböző időpontban is készült kép: ezekből nyilvánvalóvá vált számára, hogy ezek a komplexumok mozognak is, vagyis képesek a helyváltoztatásra.

Természetesen egy önjelölt lelkes ufószakértő állításait nem lehetne komolyan venni, azonban később a NASA egy volt munkatársa is megerősítette a dolgot.

Elmondása szerint az amerikai űrügynökség már az Apollo-missziók kezdete óta tudott ezekről a létesítményekről, és arról is, hogy ezek még napjainkban is üzemképesek.

Nem véletlen nem mentünk vissza a Holdra. Ugyanis az első Holdra szálláskor azért szakadt meg a kapcsolat egy időre, mert a felszínre lépő űrhajósok teljesen ledöbbentek. Felfigyeltek ugyanis a távolban több nagy komplexumra, és mozgásokra is.

Kiderült, hogy A Hold egyáltalán nem kietlen, és üres, hanem földönkívüli aktivitás zajlik rajta.

A későbbi Apollo-missziók derítették ki, hogy ezek a korong alakú, antennával rendelkező objektumok mobilizálható bázisok lehetnek. Ezek a bázisok teljesen automatikusak.

Vagyis önjáróak, és anélkül figyelik meg a földet, hogy az idegenek maguk jelen lennének a Naprendszerben.

Egy a Föld közelébe kihelyezett kozmikus megfigyelő művelet részei lehetnek. Ezért nem mentünk vissza a Holdra, mivel az idegen szerkezetek egyértelműen tudtára adták az emberiségnek: nem akarják, hogy megtelepedjünk ott.

Emellett más anomáliák is előkerültek. Többek közt egy szinte szabályos háromszögletű alakzat. Ez is inkább tűnik mesterséges dolognak, mint egy becsapódott meteorit kráterének.

A Holdon időnként rejtélye fényvillanásokat is látni lehet annak ellenére, hogy geológiailag halott, és még légköre sincsen.

Adódik a kérdés tehát: mit rejtegetnek a Holdon? És mi lesz, ah már nem tarthatják többé titokban?

OSZD MEG másokkal is!

ufók idegen nasa idegenek összeesküvés


Megtekintések száma: 213237





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet