Monsanto van a tamponokban és a higiéniai termékekben? Riasztó, mivel szennyezi magát rengeteg nő!

2017. július 19., szerda




Ezek a termékek tele vannak glifozáttal, melyek 85%-os valószínűséggel rákot okoznak.

A glifozát nagyon káros anyag, ezt az élelmiszeripar mind a mai napig nem ismeri be, és rengeteg élelmiszerben alkalmazza, de higiéniai termékekben is.

A legtöbb női kozmetikum tartalmazza, de még a tamponok is.

Riasztó belegondolni, hogy nők milliói dugják a hüvelyükbe a Monsantohoz is kapcsolódó termékeket. Ez pedig már kriminális szinteket üthet meg.

Ezek olyan erős mérgeket juttatnak a szervezetbe, hogy csak 1970 és 1980 között 50 amerikai nő halt meg a tamponok miatt. Ezeket ma is fel lehet lelni a hivatalos statisztikákban ha valaki utána kutakodik, de az FDA szereti ezeket eltusolni, és városi legendának titulálni, holott feketén-fehéren, számokkal igazolhatók.

Ráadásul ezek csak az amerikai nők. Világszerte még többen halhattak meg az ilyen mérgező tamponoktól.

A tamponok összetétele azonban ráadásul ma is aggodalomra adhat okoz. Az egyik fő összetevő a műselyem, viszkóz. Mivel a műselyem mesterségesen előállított, ebből semmi jó nem származik.

Rengeteg vegyi anyaggal érik el, hogy a valódi műselyemhez hasonló állagú és tulajdonságú anyagot kapjanak. Ezek egy része pedig mérgező a szervezetre.

Érdemes elgondolkodni, hogy a fapépet klórozzák, így alakul ki a tampon anyagának végleges formája. Ezek után is akarsz még drága tamponokat vásárolni?

A folyamat klórozott szénhidrogéneket hoz létre: veszélyes vegyi anyagok csoportját, amely mellett még más melléktermékek, dioxinok is jelen lehetnek a tamponokban. A dioxinok rákkeltő vegyi anyagok.

Mindemellett nagyon nehezen, vagy egyáltalán nem is távoznak a szervezetből.

Ezek egyes kutatások szerint összegyűlhetnek, és egy halálos baktériumtelepnek nyújthatnak otthont. Ráadásul a Monsanto mérgező gyomirtó alapjáraton benne van, hiszed vagy sem. Ez pedig mérgező, méghozzá nagyon erősen. A tudósok megtalálták ezt az anyagot a termékek 85%-ban.

A pamut törlőkendők, géz és egyéb női higiéniás termékek mind tartalmazzák. vagyis nagyin nehéz megkerülni, és nap, mint nap érintkeznek vele.

Teljesen döbbenetes ez a felfedezés, hiszen miközben mindenki csak az ételek glifozát tartalmát vizsgálta eddig, senki sem figyelt arra, hogy megvizsgálja azokat az alap dolgokat, amiket a kórházakban, egészségügyi központokban és otthon használnak az emberek.

Most, hogy kiderült nem tesznek ellene semmit. Szándékosan…

A kozmetikai ipar ugyanis nagy bevételektől esne el, ha visszahívni minden ilyen terméket. Helyette különféle áltanulmányokat fizetnek, melyek azt állítják, hogy nincs baj, és a glifozát nem káros, sok más méreggel egyetemben, melyeket az emberek magukra kennek, vagy a tamponokkal közvetlenül magukba dugnak.

Sőt, ez még jó is!

Hisz növeli a különféle egészségügyi megbetegedésekkel küzdő emberek számát, akikben jóhiszeműen fel sem merül, hogy mi okozza panaszaikat.

OSZD MEG másokkal is!

egészség feltáró egészség megelőzés gyógyszeripar glifozát kozmetikai ipar


Megtekintések száma: 99498





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet