Morvai Krisztina: Meg kell védeni Európát Macron elnök tervétől!

2018. április 25., szerda




Ha ez bekövetkezik, az mindennek a végét jelentené... Nézzétek, milyen arroganciával reagál rá!

Az Európai Parlamentben nemrég Emmanuel Macron borzalmas víziója ellen szólalt fel az egyik legmagyarlelkűbb politikusnő, Morvai Krisztina.

Mint ismeretes, nagy port kavart a hír, miszerint Macronnal, a francia miniszterelnöknek milyen tervei is vannak Európával kapcsolatban.

Emmanuel Macron lépései sokan úgy értelmezik, mint a nemzetállamok ellen elkövetett legbrutálisabb szellemi, ideológiai és politikai lépéseket.

Ez ellen szólalt fel Morvai, egyúttal a világ és a nemzetállamok figyelmét is felhívva a veszélyre, és arra az arroganciára, amit Macron képvisel.

"Mit szeretne Macron elnök és mit kíván – szemben vele – az európai emberek többsége? Össze kell fognunk, hogy megvédjük nemzeteink függetlenségét és kontinensünk biztonságát s hagyományait!"

Morvai Strasbourgban, az Európai Parlament ülésén szólalt fel az Európai Egyesült Államok macroni víziója ellen és a Nemzetek Európája mellett.

A felszólalására igencsak furcsán reagált a német néppárti (EPP) levezető elnök, az Európai Parlament alelnöke, Rainer Wieland.

Igazi pökhendi arrogancia... és EZEK irányítják egész Európát!

OSZD MEG másokkal is!

érdekes európa politika menekültek botrány morvai krisztina kvóta


Megtekintések száma: 27527





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet