Motivációnak szánta Schobert Norbert az egész országot megosztó kijelentését? Beleszállt a kismamákba és a nőkbe?

2020. január 21., kedd




Budapest — Megosztó kijelentést tett az életmód-tanácsadó! Schobert Norbert (48) „beleszállt” a kövér nőkbe, állítása szerint azért mennek a házasságok tönkre, és lesznek a gyerekek félárvák, mert a hölgyek képtelenek lefogyni a szülés után.

„Sajnos, a nők többsége a szülésnél cseszi el, mert úgy gondolja, hogy értéket adott a férfinak, a családnak. Tényleg adott értéket, csak a férfi szexualitása ezt az értéket nem tudja értékelni” – hangzik el a videóban, ami többeknél kiverte a biztosítékot, hiszen azt hangsúlyozza, a férfiak nem kívánják meg a terhesség után túlsúlyossá váló párjukat.

(A legfrissebb hírek itt!)

„Amikor az 58 kilós nő helyett a 78 kilós vagy 88 kilós hölgy érkezik meg döngő léptekkel a hálószobába, a férfiak számára kínszenvedés. Egy darabig megy a pornófilmnézés, de nem tudja megkívánni, és itt mennek tönkre az emberi kapcsolatok, és így lesznek a gyerekek félárvák, mert a nők felszedik azt a 20-30 kilót és nem tudják leadni. 

Nem beszélve arról, ha terhességnél felszedsz ennyi kilót, a bőröd is olyan ocsmányul tönkremegy, hogy soha nem lesz már az a feszes, szexi, csinos, vonzó bőr. 

Úgyhogy kedves nők, a férfiak miatt és a boldog szerelem és a szexualitás miatt muszáj, hogy megtartsátok a lánykori súlyotokat” – folytatta Schobert, akit megkerestünk a nagy port kavart videó után. Lapunknak elmondta, mi mi volt a célja ezzel.

– Egy ismerősöm ihlette ezt a posztot, aki el van keseredve, mert miután a neje szült, házassági problémái vannak a felesége túlsúlya miatt – árulta el Schobert.

– Sokan azt írják, hogy igazam van, sokan meg azt, hogy görény vagyok. Tudom, ez sokakat érint és fájó pont, de az a célom, hogy ezzel gondolatokat ébresszek és motiváljak embereket a boldogságra és egészségre. Nem azt mondom, hogy a molett nők nem szépek, vagy a férfiak nem hibásak a tönkrement kapcsolatokért, én is rengeteget teszek azért, hogy ne egy 100 kilós férfi lépjen ki meztelenül a zuhanyzóból a feleségem elé.

Norbi elárulta, felesége, Rubint Réka is egyetért vele.

– Réka is osztja a véleményem, azt mondta, bővebben és árnyaltabban kell kifejteni ezt a témát – tette hozzá.

Máskor is keményen fogalmazott

Norbi nagy felháborodást váltott ki 2013-ban is, akkor egy háttal álló, túlsúlyos lány fotóját osztotta meg.

„A fánk- és a gofripult győzelme (...) A szerelem veszített. Női önérzet veszített. X láb nyert. Lúdtalp nyert. Örök narancsbőr nyert. Kettes típusú diabétesz nyert. Boldog élet veszített” – írta.

OSZD MEG másokkal is!

érdekes botrány


Megtekintések száma: 29148





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet