Mozifilmet készítenek a Bermuda-háromszögről!

2017. február 18., szombat




Sam Raimi karolt fel egy nagyszabású mozifilmet, mely választ adhat bolygónk talán legnagyobb talányára, a Bermuda-háromszög rejtélyére.

Úgy néz ki a dolog, hogy talán választ kaphatunk a világ egyik legnagyobb, legtöbbet emlegetett, sé egyben legtitokzatosabb rejtélyére. A Bermuda-háromszögről van szó természetesen, melyet még ma is a gonosz háromszögeként emlegetnek.

A szóban forgó területen ugyanis rengeteg hajó, repülő, és vadászgép raj tűnt már el, ráadásul mindig teljesen nyomtalanul.

Az évtizedek leforgása alatt soha nem kerültek elő roncsok a területről, így egyesek azt beszélték, hogy valójában egy interdimenzionális kapu található a tenger mélyén, mely egyszerűen elnyeli az arra haladó tárgyakat.

Most egy nagyszabású, igényes mozifilmben láthatjuk majd viszont ezt az egészet, ugyanis Sam Raimi, a régebbi Pókember filmek rendezője felkarolta a projektet.

Maga Bermuda-háromszög kellően érdekes és misztikus volt mindig is, hogy felkeltse a nagy filmstúdiók figyelmét.

Egyes források szerint egy esetleges Bermuda-háromszög film már régóta terítéken volt, de csak most érkezett el a projekt kezdete.

A Skydance fogja a filmet legyártani, és 2013 óta dolgoznak rajta, de még csak a forgatókönyv vázlatával vannak készen.

A magunk részéről mindig is nagyon örültünk, amikor valami olyan filmet karoltak fel a nagy mozifilm stúdiók, melyek valamilyen valós legendáról, vagy rejtélyről szóltak.

A készítők egy nagyon izgalmas thrillert ígértek nekünk, és azt, hogy le fog esni az állunk.

Hogy pontosan miről is fog szülni a film, arról még nincsenek információk, mint ahogyan arról sem, hogy körvonalazódni fognak-e benne a Bermuda-háromszög rejtélyével kapcsolatos magyarázatok, de abban biztosak lehetünk, hogy valamiféle interpretációt biztosan hozni fog magával a film.

A Bermuda-háromszögben még napjainkban is előfordul, hogy komplett hajók tűnnek el, vagy szándékosan odamerészkedő kalandoroknak vész örökre nyoma.

A jelenséget azóta már sok mindennel megpróbálták megmagyarázni. Szó volt többek között idegenekről, egy a tengerben jelenlévő térkapuról, metánkitörésekről, óriási viharokról, de még mélytengeri kalmárokról is.

Ez idáig azonban nincs olyan bizonyított magyarázat, mely minden kérdésre választ adna a Bermuda-háromszöggel kapcsolatban.

rejtély rejtélyek megmagyarázhatatlan összeesküvés


Megtekintések száma: 32942





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet