Mozifilmet készítettek az Anunakikról: soha nem mutatták be, a Pentagon betiltotta?

2023. június 30., péntek




Rengeteg a különféle összeesküvés elmélet akörül a 2006-ban bejelentette mozifilm körül, mely tabuk nélkül mutatta volna be az Anunnakikat. A filmet el kellett tusolni, és az emlékét is kitörölni a világból. De mi állhatott a háttérben?

2006-ban bukkant fel vártalanul a hír, hogy egy addig viszonylag ismeretlen rendező - Jon Gress - rendezésében el fog készülni egy igen nagyszabású mozifilm, mely az Anunnakik titkát mutatta volna be.

A film azonban rejtélyes módon soha nem lett bemutatva a publikum számára. Mi több, teljesen eltöröltek róla szinte minden anyagot.

Senki sem értette, hogy mi történt, és egyes összeesküvés elméletek szerint az egész mögött egy kormányszintű összeesküvés állhatott. Mi az igazság az Anunnaki mozifilm ügyében?

Rengeteg teória kapott szárnyra azóta arról, hogy mi is lehetett az a dolog, ami odavezetett, hogy a film végül nem került forgalmazásba, és soha nem mutatták be.

Pedig a filmet mindjárt rögtön trilógiaként kezdték el tervezni, és tényleg hatalmas szabású filmet akartak kerekíteni belőle. 

A rendező akkori elmondása szerint a film tele lett volna olyan komoly üzenetekkel, melyek az embereket ráébresztették volna arra, hogy legalább gondolkodjanak el azon, amit a filmben láttak: "Darwin talán tévedett".

Ugyanis a film állítólag több ponton felvetette volna azt, hogy valójában nem az evolúció eredményei vagyunk, hanem egy idegen faj, az Anunnakik genetikai kísérleteinek eredménye.

450.000 évvel ezelőtt szállhattak le először a Földön, és rengeteg kultúrával, ősi néppel kapcsolatban álltak később, és ők terjeszthették el a Földön az életet is.

A film Zecharia Sitchin 3 könyvén alapult volna, melyeket 2007-ben, 2008-ban, és 2009-ben kellett volna megjelentetniük. Azonban rejtélyes módon nem csak a film nem jelent meg, de végül a könyvek sem.

Minden, ami a mozifilmhez kötődött, leállítottak eltöröltek, vagy megsemmisítettek. Senki sem tudja, hogy miért.

Az összes kép, és a felelhető információk, videók nagy része is ki lett takarítva a világhálóról, mintha sosem létezett volna a film.

A hivatalos indoklás szerint elfogyott a projektre a pénz, ami azért furcsa, mert rengetegen támogatták a projektet.

Visszatérve azoknak a könyveknek az írójára, melyeken a film is alapult volna: Zecharia Sitchin azt állította ezekben a könyvekben, hogy sikerült megfejteni az ősi sumer írásokat, kódokat, melyekből egyértelművé válik, hogy az ősi sumer kultúra kapcsolatban állt az Anunnakikkal.

Sokak szerint a film végül azért nem készülhetett el soha, mert annak jelentős, mondhatni igen nagy hatása lehetett volna az emberek hitére arra vonatkozóan, hogy honnan is származik az emberiség, mivel valós információkon alapult az egész.

Alapjaiban rengethette volna meg a Darwinizmus elméletét is, arról nem beszélve, hogy 3 komoly történeten át propagálta volna azt az új világnézetet, mely az emberiség sötét múltjáról számolt volna be.

Egyetlen lehetősége volt a kormányoknak és háttérhatalmaknak - akik tudtak és ma is tudnak az emberiség igazi eredetéről, és az idegenek létezéséről - mégpedig az, hogy elintézzék, hogy ez a film sohase készülhessen el.

Ha ez a történet valóban igaz, akkor az azt jelenti, hogy bizonyos erők folyamatosan ott őrködnek az emberek felett, és módszeresen minden információ felszínre jutását ellehetetlenítik, mely Darwin evolúció elméletét veszélyeztetheti, vagy a standard történelem modelleket.

Sokak szerint azonban csak egy komolyabb városi legenda amit a média fújt fel.

Szerinted mi az igazság? Titkolnak előlünk valamit?

OSZD MEG másokkal is!

rejtély rejtélyek ősi idegenek ősi tudás anunnakik


Megtekintések száma: 335495





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet