Műholdas képek lebbenthetik fel a fátylat szeptember 11 valódi titkáról

2017. március 27., hétfő




Belső munka volt vagy terrortámadás?

2001. szeptember 11-e volt az amerikai nép egyik legtragikusabb napja, de mivel a világ számára is elképesztően borzalmas események zajlottak le aznap, joggal mondhatjuk, hogy mindenki számára gyásznap volt az a pillanat, amikor a világkereskedelmi központ két tornyába belefúródott egy-egy eltérített gép.

Vagy mégsem? Mi van, ha valójában nem is ez történt? Mi van, ha a terrortámadás nem is terrortámadás volt, hanem belső munka?

2001 óta rengeteg idő telt már el, de az ezzel kapcsolatos összeesküvés elméletek csak nem maradnak parlagon, és egyre több teória lát napvilágot arról, hogy valójában mi is történhetett.

Külön érdekes, hogy az amerikaiak egy jó része gondolja úgy, hogy valójában amerikai titkosszolgálatok hajtották végre a merényletet irányított robbantásokkal, hogy Amerika hadat üzenhessen Afganisztánnak, mert jelentős olajkészletek voltak ott.

Hivatalosan persze nem így szólt a fáma. A háború kirobbanásának közvetlen oka a 2001. szeptember 11-ei terrortámadások voltak, amelyeket a tálibok támogatását élvező és Afganisztánban kiképzőtáborokat működtető al-Kaida terrorszervezet hajtott végre az Egyesült Államok területén.

Valójában azonban minden az olajról szólhatott. Az oroszok később előálltak egy olyan műholdas felvétellel, mely bizonyíthatja azt, hogy valójában nem terrortámadás történt, hanem belső robbantás.

Az oroszok azt állították, hogy egyértelműen kiderül ezekből a képekből, és a hozzájuk csatolt dokumentumokból, hogy a Fehér ház közvetlenül volt érintett az ügyben.

Vagyis az elnök, George Bush parancsára indíthatták meg az egész akciót.

A titkosszolgálatoktól kiszivárogtatott hírek szerint Putyin tisztában van azzal, mekkora információ és bizonyíték birtokában van, és már évek óta játszadozik vele, hogy nyilvánosságra hozza ezeket a felvételeket.

Azért nem tette még meg, mert ezzel sakkban tarthatja Amerikát, és befolyással bírhat felette.

Ha ugyanis kiderülne, hogy a kormányzat, és a titkosszolgálatok a felelősek a modern idők legnagyobb tömeggyilkosságáért, akkor az az amerikai társadalmi és politikai elit összeomlásához vezethet, ez pedig jelentősen képes lenne Amerika pozícióját meggyengíteni, valamint Amerika "igazságosztó" szerepe többé nem lenne hiteles a nemzetközi színtéren.

Az irányított robbantásokra egyébként számos bizonyíték van. Többek között az, hogy egyes felvételeken látszik, hogy alulról is füstpamacsok robbannak ki a tornyok összedőlésekor, mielőtt a törmelékek elérnék az alsóbb szinteket.

Ráadásul a mérnökök jó részének az a véleménye, hogy nem dőlhetett volna össze a World Trade Center egyik tornya sem, ugyanis a világtörténelem során ehhez hasonló tornyok sokkal súlyosabb sérüléseket is átvészeltek.

Arról pedig már nem is beszélve, hogy a merényletek előtti egyik este minden biztonsági rendszer kikapcsolt egy áramszünet miatt, karbantartás címén. Lehet, hogy éppen akkor helyezték el a robbanóanyagokat a tornyokban...

OSZD MEG másokkal is!

összeesküvés titkos katonai bázisok szeptember 11 eltitkolt tényke terrortámadás


Megtekintések száma: 110207





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet