Na EZ botrány: a franciák keresztényellenessége még a Lidl húzását is felülmúlja!

2018. január 9., kedd




Egyszerűen olyat csináltak meg, ami mindenkit megbotránkoztatott... A kereszténység megtaposása?

Azt már egyre jobban kezdi megszokni az ember, hogy az EU vezetése, és a fejlettnek mondott államok folyamatos keresztényüldözést folytatnak a háttérben, miközben az iszlámnak kettősmérce-szerűen hatalmas teret engednek.

A keresztényellenesség lépések egyre inkább terjednek, és nem csak a vállalatot alkalmazzák már, hanem a kormányzatok is.

Emlékezzünk arra, hogy nemrég a Lidl vetette le egyes termékeiről a keresztet, holott az szerves részét képezte az illusztrációnak.

Ugyanígy távolítottak el Krisztus szobrokat olyan iskolákból, melyek több száz éve keresztények voltak. Arról nem beszélve, hogy a János Pál szoborról is eltávolíttatták a keresztet, mivel szúrta a túlságosan liberálisan gondolkodók szemét.

Az indok elképesztő: szolidárisabb kultúrát akarnak, és azt akarják, hogy a kedves vendégeink - a bevándorlók - szemét ne szúrja a kereszt.

Most itt az újabb őrület az EU és a franciák részéről...

A párizsi metróban kiírt állomás nevek mellett, feltehetően a turisták és olvasni nem tudó, és franciául sem értő külföldiek kedvéért kis képen megjelenik az állomások közelében lévő nevezetességek rajza is.

Ám egyik napról a másikra a kis illusztrációról mely Párizs híres dómját a Sacré-Cœurt ábrázolja eltűnt az épület csúcsán eddig látható kereszt.

Szerintünk ez mindent elárul, és az egész Európai elrontott politika benne van az egészben, mint cseppben a tenger...

OSZD MEG másokkal is!

érdekes érdekesség európa politika botrány felháborító


Megtekintések száma: 16175





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet