Nagy Szfinx alá van rejtve a Világvége Nagykönyve? A homok alatt rejlik az emberiség végzete?

2023. május 10., szerda
Az ősi dokumentum rejtekhelyét évezredek óta keresik, mert a világ végezetének időpontja van benne leírva. A legerősebb gyanú szerint Egyiptomban van, méghozzá egy monumentális alkotás alatt...

Létezik egy írás. Egy olyan ősi könyv, melyben a világvége időpontja van leírva, és mely olyan rejtélyes és sokat keresett, hogy ez lehet a legértékesebb régészeti lelet ma a világon.

Létezik egy könyv, mely leírja az ég és a Föld legnagyobb titkait, egyúttal útmutatást ad az embereknek, miként fejlődhetnek tovább, emellett a jövőben bekövetkező katasztrófákat is leírja - közöttük a világvégét -, azzal együtt, hogy ezzel kapcsolatban mit kell tennie a bolygó lakosságának.

Ez a könyv azonban el lett rejtve a világ elől, az emberiség, és mindenki más érdekében. Nme fedhetik fel, legalábbis csak akkor, ha eljön az ideje.

Azonban az emberek tudna róla, és sokan azt is sejtik, hol kellene keresni. Mindezidáig azonban senki sem akadt a nyomára ennek a leletnek, holott legendák írnak róla, más régészeti leletekkel hozható kapcsolatba.

Tehát egészen biztosan létezik, és az is bizonyos, hogy valóban olyan információk vannak benen leírva, melyek megrengethetik a világunkat.

A mendemondák szerint csakis olyan ember találhatja meg, aki arra érdemes. És csakis akkor, amikor eljön az idő, és a Föld és a világegyetem végső órája.

Thot könyvének létezését a mai napig nem ismeri el a régészet tudománya, legalábbis akadnak olyan szakemberek, akik szerint ez az egész csak egy legenda, míg mások azt állítják, hogy nagyon is sok bizonyíték van a könyv és a benne foglalt prófécia létére.

Mivel Thot istennek tulajdonították az írás feltalálását és az égi mozgások titkainak őrzését, az ókori egyiptomi hagyomány különböző jelzőkkel illette, melyek közül a legismertebb: Thot, Háromszor Nagy. Ebből ered ugyanennek az istennek a görög neve, Hermész Triszmegisztosz, vagyis Háromszor Hatalmas Hermész.

Számtalan régészeti expedíció próbálta már megtalálni Thot könyvét de nem sikerült. A piramis szövegek szerint az ég, és az égi istenek titkait szent könyvekbe foglalták, hogy megtalálhassák azok, akik képesek tovább vinni a tudást, mielőtt túl késő lesz.

Egyes elméletek szerint a Szfinx alatti titkos kamrába kerültek, azonban a legmodernebb technológiával és műszerekkel végzett kutatások a műemlék alatt és környékén még nem fedték fel föld alatti kripták jelenlétét, holott számtalan olyan legenda létezik, melyek a szfinx alatt kialakított titkos termekről, katakombákról beszélnek.

Bizonyos szervek próbálják mindezt eltitkolni, a különös szobor alatt pedig valóban olyan alagútrendszer rejtőzik, mely hatalmas civilizációknak, a bolygó múltjának, illetve a világvégének a titkait őrzi.

Állítólag több expedíció is, ami a területen vizsgálódott, el lett zavarva, vagy el lett lehetetlenítve az egyiptomi kormány által. Szerintük azért, mert olyan titkot őriznek, amiről a kormány is tud, és mivel a régészek nagy része Egyiptomban muzulmán, vallásukkal ütközne, ha kiderülne, hogy nem csak a szfinx jóval régebbi az ember teremtésénél, de alatta titkos járatok találhatók, egy szent könyvvel, mely a világvégéről ír.

A szent könyvben leírt dátumot feltehetően az ősi asztronómiai ismeretek felhasználásával számították ki, melyet szintén az égeiktől "örököltek meg".

Így Thot könyvének egy része nem más lehet, mint egy ősi katasztrófanaptár, mely az emberiség és a világ végső pusztulásának idejét tartalmazza...

OSZD MEG másokkal is!

rejtély rejtélyek megmagyarázhatatlan ősi idegenek ősi tudás egyiptom világvége piramis kataklizma prófécia thot könyve


Megtekintések száma: 304529

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet