NASA: itt az ideje mindent bevallani?

2017. június 18., vasárnap
Titokzatos videón a NASA 10 legrejtélyesebb ügye a földönkívüliekkel. Ezeket az eseteket azóta sem tudja letagadni, és megmagyarázni senki...

A NASA-nál midig is történtek olyan űrbéli események, melyeknek tanúja volt az egész világ. Ezeken az eseményeken rendre földönkívüli, vagy annak látszó dolgok, jelenségek és anomáliák bukkantak fel.

A NASA rendszerint vagy nem mondott ezekről semmit, mély hallgatásukkal csak még több hitelt adva a gyanakvásoknak, vagy pedig valami nagyon mondvacsinált, tudományos humbukkal álltak elő.

A NASA már évtizedek óta tudhat az idegenek létezéséről. Régebb óta, mint amióta embert küldtek a Holdra.

Voltak a történelem során azonban olyan momentumok, amikor az amerikai űrügynökség kis híján lebukott, és majdnem nyilvánvalóvá vált, aminek már rég nyilvánvalónak kellene lennie: hogy földönkívüliek látogatják Földünket.

Az alábbi videóban a 10 legnagyobb ilyen ügyet és eseményt szedték össze.

Ezek a pillanatok majdnem lebuktatták a NSA hazugságait, ám az utolsó pillanatban valahogy mindig felül tudtak kerekedni az igazságon, és eltusolni a valóságot.

Az összeállítás ennek ellenére egy dolgot nagyon is világossá tesz: a NASA-nak lassan itt az ideje színt vallani, mert már nem sokáig tarthatja sötétségben az embereket.

OSZD MEG másokkal is!

ufó ufók nasa idegenek összeesküvés földönkívüli idegen technológia ideden


Megtekintések száma: 85442

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet