NASA: Rendszeresen kiretusálják az oda nem illő tárgyakat egy volt munkatárs szerint

2016. július 9., szombat




Egy volt NASA munkatárs azt állítja, hogy idegeneket montíroztak ki a Holdon készült felvételekről, fényképekről. A szivárogtató szerint mindig ez az eljárás, mielőtt bármilyen az égitestről készült anyagot publikálnának.

Hihetetlen dolgot állít egy volt NASA alkalmazott. Szerinte ugyanis az űrügynökség rendszeresen manipulálja a Holdról készült fotókat azért, hogy a közvélemény ne szerezzen tudomást az idegenek létezéséről.

Dr. Ken Johnston nem az egyetlen ember, aki szivárogtatni mert az űrügynökség történelmében. Korábban már a hírhedt hacker, Gary McKinnon betört a NASA szervereire, ahol olyan anyagokat talált melyek egyértelműen arra utalnak, hogy a NASA tud az idegenek létezéséről.

Állítása szerint az általa feltört állományok között olyan is található volt, amely földönkívüli szolgálatot teljesítő katonatisztek adatait tartalmazta, illetve fényképet is talált egy idegen eredetű űrhajóról.

gary-mckinnon-2

McKinnon olyan fájlokat is talált, mely beszámol egy szupertitkos projektet, divíziót amit az Amerikai haditengerészet vezet. A földönkívülieket vezető állományban rangok, neveket is szerepeltek.

Most Dr. Ken Johnston állít hasonló súlyú sumákolást a NASA háza táján.

A férfi azt állítja, hogy része volt annak a csapatnak, melynek szupertitkos feladat keretében az volt a munkaköre, hogy a Holdfotókról eltüntessék az oda nem illő, láthatóan mesterséges tárgyakat.

Információi szerint az Apollo-missziók során készült képek legtöbbjén olyan objektumok tűntek fel, melyek idegen eredetűek.

A képeket azonban szándékosan elmontírozzák több különböző erre szakosodott csapattal, hogy a közvélemény ne vegyen róla tudomást.


idegen-bazis-a-holdon Állítólagos Holdbázisról készített felvétel.

Természetesen az eredeti Holdfotókat eltárolják egy titkos szerveren, feltehetőleg azon, amit Gary, a hacker is feltört, és átvizsgált.

Dr. Ken Johnston egyik legsúlyosabb állítása szerint a NASA vezetősége arra utasította őt és csapatát, hogy teljesne semmisítsen meg 5 fotósorozatot a Holdról, melyeket a különböző missziók során készítettek.


montirozott-holdfotok Ezeken a felvételeken ha jobban megnézzük, több mesterséges objektumot lehet felfedezni.

Ezeken a képeken volt, hogy komplett épületeket lehetett látni, vagy a felszínről éppen felszálló repülő csészealjakat.

Idegen lényeket egyik esetben sem sikerült lencsevégre kapni, de a járműveiket, és a bázisaik körüli aktivitást igen.

 A férfi esete nem egyedi. Egyre több a kiszivárogtatás az idegenekkel kapcsolatban, és így a háttérhatalmaknak egyre nehezebb ezeket az információkat eltusolniuk.

Egy másik korábbi alkalmazott arról számolt be, hogy fegyveres őrök kényszerítették őt arra, hogy elégessen olyan fotókat, melyeken egyértelműen idegen mesterséges szerkezetek láthatóak a Hold felszínébe ágyazva.

Az igazság hamarosan utol fogja érni azokat, akik minden igyekezetükkel megpróbálják elfedni a valóságot...

ufó ufók idegen idegenek összeesküvés eltitkolt tények


Megtekintések száma: 15177





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet