Nefilim óriás Észak-Korea hadseregében: bizarr felvétel járja a netet!

2018. október 25., csütörtök




Egy majdnem méter magas szuperkatona lehet Észak-Korea csodafegyvere?

A Huffington Post is beszámolt arról a rendkívül érdekes anomáliáról, amit nemrég többen észrevettek egy régebben készített Észak-Koreából eredő felvételen.

Ezen egy olyan több méter magas katona látható a gyalogos haderő gyűrűjében, mely mindenkinek feladta a leckét, és jelenleg is azt találgatják, hogyan lehetséges ez.

Valamiféle szuperkatona lenne? Egy genetikailag előállított lény? Vagy egy modernkori nefilim? Az óriásokról ma úgy tudja még az eltitkolt régészet is, hogy régen kihaltak, és az utolsó példányok is több évszázaddal ezelőtt éltek.

Rengeteg összeesküvés született arról az évek során, hogy a felvételen látott valami valójában micsoda. Egy biztos: nem hamisítványról van szó, de ezzel még nem lettel beljebb azok, akik próbálnak rájönni, mi lehet a dolog nyitja.

A Kumusan emlékműnél álló haderő kellős közepén állt el a valaki, akire rá sem hederítettek, mert sokan úgy vélik, hogy ez Kim Dzsongun különbejejáratú szuperkatonája.

Ezen a vonalon mozogva az összeesküvés elmélet hívei azt mondják, hogy Észak-Korea nem csak illegális atomkísérleteket hajt végre, hanem genetikai kísérleteket is.

Egy genetikai kísérlet végterméke lehetett ez az óriás szuperkatona.

Mások viszont úgy sejtik, hogy a rengeteg kísérleti rakéta, és kisebb méretű atomtöltet robbantás állhat a dolog mögött, ami egyszerűen egy olyan mutációt eredményezett, hogy a szóban forgó katona elkezdett nőni.

A szuperkatonáról nem ez az egyetlen fotó, és több szögből is látható a helyszínen. A szkeptikusok szerint a jelenség megfejtése az lehet, hogy a rejtélyes katona gigantizmusban szenved.

A világtörténelemben mindösszesen 10 emberről tudunk hivatalosan, akik ekkora magasságot értek el, ám közülük szinte egyik sem él már.

Gigantizmus esetén a gyermeknél túlzott mértékben termelődik a növekedési hormon, a gyermek nagyon magas lesz, és ez a növekedés felnőtt korban is folytatódhat. Így nőtt magasra a világ legmagasabb embere, Sultan Kösen is.

OSZD MEG másokkal is!

rejtély hihetetlen rejtélyek bizarr óriások nefilimek


Megtekintések száma: 83074





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet