Nem akármit követelt egy afroamerikai diák a Cambridge Egyetemen! Egész Európa felhéborodott!

2018. június 7., csütörtök




Hogy mondhat valaki ilyet? Tényleg zajlik az EU országainak - és egykori országainak - megszállása?

A nigériai szülőktől Londonban született Jason Osamede Okundaye már középiskolásként kiváló ösztöndíjakat kapott, nyert könyvdíjat a Harvardon és teológiai díjat Oxfordban, most pedig ugye Cambridge-ben tanulhat, mi mást, mint szociológiát és politológiát.

És az az igazán csodálatos, hogy nem is kell megvárnunk, hogy befejezze a tanulmányait ahhoz, hogy visszaadhasson valamit a szárnyalást lehetővé tevő Nagy-Britanniának.

Részt vett abban a kampányban, amelynek végén sikerült eltávolíttatni az egyik cambridge-i kollégium évszázados jelképét, egy afrikai bronz kakasszobrot.

Megdöbbentő kiejelntésén egész Európa borzong:

„Minden fehér rasszista, a fehér középosztály, a fehér munkásosztály, a fehér férfiak, a fehér nők, a fehér melegek, a fehér gyerekek.”

Ha igaz, hogy az egyetemek legfőbb szerepe, hogy a világot a maga bonyolultságában ismertessék meg a diákokkal, akkor Cambridge tényleg a létező egyetemek egyik legjobbika. 

De még a fenti bejegyzésnél is érdekesebb az, amikor Okundaye afféle fordított apartheidként követeli, hogy a fehérek költözzenek vissza a fehér negyedeikbe és hagyják abba végre „Dalston gyarmatosítását”.

A negyed ugyanis elkezdett az utóbbi időben dzsentrifikálódni. 

Az írásban először a XIII. században említett Dalston brit lakóit gyarmatosítónak nevezni tényleg eredeti fordulat, de Okundaye a zavargásokkal kapcsolatban azt is hozzáteszi, milyen „fantasztikus érzés volt nézni ezeket a kétségbeesett középosztálybeli fehéreket”.

Csak az a kérdés, hogy ha tényleg annyira gyűlöli az európai kultúrát, meg a fehér briteket – akiknek az adójából amúgy az ő tanulmányaira is futotta –, akkor miért nem inkább valamelyik remek nigériai egyetemen tanul?

Sokan attól félnek, hogy egyúttal ez az egész azt is jelenti, hogy Európa kulturális és demográfiai megszállása már tényleg zajlik.

Ez pedig azt is jelenti, hogy csak idő kérdése, hogy egy keresztény és Európa ellenes ideológiai mozgalom szülessen...

OSZD MEG másokkal is!


Megtekintések száma: 4600





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet