Nem beszélnek róla: a tengeri uborka a rákos sejtek 95%-át képes megölni, a tumorokat pedig elpusztítja!

2017. július 15., szombat




Minden ehhez hasonló gyógymódot módszeresen megpróbálnak kipucolni a médiából és a köztudatból!

Létezik egy olyan titokzatos vízalatti növény, mely minden betegségre jó, és kutatások már néhány évvel ezelőtt meggyőződtek arról, hogy egy nagyon erős rákellenes hatása is van.

A tengeri uborka különleges enzimeket, és egyéb anyagokat tartalmaz, mellyel a szervezet sikerrel fel tudja venni a küzdelmet a rákos megbetegedésekkel kapcsolatban.

Ez nem volt mindig így. Kezdetben az ősi Ajurvédikus orvoslás ismerte csak el, és használta a tengeri uborkát, sok ezer évvel a modern orvoslás kialakulása előtt, és már akkor is gyógyítottak vele nagyon komoly és súlyos betegségeket.

Mostanra a nyugati ember számára is bebizonyosodott, hogy a tengeri uborka kivonata képes elpusztítani a rákos sejteket, miközben serkenti az immunrendszert.

Ennek ellenére óriási titok és homály fedi, a média és az AMA - Amerikai Orvosi Társaság - nem beszél róla, és az Élelmiszerügyi hatóság - FDA - soha nem rendelt el klinika vizsgálatokat. Pontosabban voltak tesztek, de ezek a gyógyszeripar számára lesújtó eredménnyel zárultak: a rákos sejteknek ugyanis a 95%-át képes volt elpusztítani a tengeri uborkából készített kivonat.

Mivel természetes anyagról van szó, nem lehet szabadalmaztatni, vagyis a gyógyszermaffiának nincs pénze belőle. Ettől kezdve pedig megpróbálták elrejteni a világ elől a felfedezést.

A tengeri uborkával kapcsolatos korábbi kutatások bebizonyították, hogy az képes megölni a tüdő-, emlő-, prosztata-, bőr-, vastagbél-, hasnyálmirigy-és májrák sejteket. A tengeri uborka kivonata ugyancsak hatékonynak bizonyult a leukémia és gioblastoma sejtek megölésében.

Nem lehet véletlen, hogy az Ajurvédikus orvoslás már régen rákellenes csodaszerként alkalmazza.

A kutatások során kiderült, hogy a frondoside A nevű, az uborkában nagy mennyiségben megtalálható vegyület az, ami kifejti a rákos sejtek elleni hihetetlen hatását.

És hogy mennyire is hatékony ez az anyag?

Nos, a tesztek során az emlőrákos sejtek 95%-át képes volt elpusztítani, a rákos májsejtek 95%-ég, a melanoma sejteknek pedig szintén 90%-át, de más típusú ráksejteknél is 80% feletti eredményeket értek el.

Gyakorlatilag ezzel bárki kikezelhető lenne a rákból épp olyan egyszerűen, mint egy csúnyább megfázásból. A gyógyszeripar mégis hallgat róla, mivel nem érdekes egy természetes módszert reklámozni, a drága, és profitáló kemoterápiával szemben.

A tumorokat úgy képes zsugorítani, hogy programozott sejthalált idéz elő, valamint megszünteti a tumor azon képességét, hogy további vérereket bocsássanak ki ahhoz, hogy maguk is táplálékhoz jussanak.

Ezzel az áttét képződést is nagyban csökkenti, sőt, meg is szünteti, ami alapjaiban növeli egy rákos beteg túlélési esélyeit. Emellett a frondoside A mindössze 10 napos kezelés során képes volt egy-egy tumor 40%-át lecsökkenteni, vagyis a daganatok közel felére zsugorodnak a kezelés hatására.

A tengeri uborka fogyasztásának nincs ismert kockázata. 

Egyelőre azonban nem várható a rákkezelésben való széles elterjedése, ehhez még a független gyógyászatnak és a még nem velejükig romlott orvosoknak meg kell vívniuk a saját harcukat a gyógyszer-monopóliummal.

OSZD MEG másokkal is!

egészség rákgyógyszer feltáró alternatív gyógyászat gyógyszeripar gyógyszermaffia


Megtekintések száma: 159192





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet