Németország az összeomlás szélén? Merkel Putyintól kér segítséget? Végjáték...

2018. július 29., vasárnap




A nyugati civilizáció megroppant. A német társadalom kártyavárként omolhat össze. Svédország és Franciaország felkészül...

Úgy tűnik, hogy Merkel kezd magára maradni.

Midneddig képes volt valahogyan megtartani a hatalmát, ez azonban szertefoszlani látszik.

Annál is inkább, mert egyes hírek szerint orosz erőktől, vagyis magától Putyitól kér segítséget. A német szociális és társadalmi háló kezd összeomlani, mint ahogyana menekültek védelmére felépített nagy médiahazugság is.

Az illúzió, melyet egy jövőbeni csodálatos multikulti társadalomról próbáltak bemesélni a népnek, szétesett.

Sosem volt valójában koherens, mert a Kleetről importál kultúra nem kompatibilis az európai keresztény kultúrával.

Merkel pedig komoly bajban van, ezt mutatja, hogy külső segítségért kuncsorog.

Mit keres egy olyan orosz tábornok Berlinben, akit az ukrajnai konfliktusban játszott szerepe miatt kitiltottak az Európai Unióból? – teszi fel a kérdést csütörtöki számában a Bild című német tömeglap.

A lap azzal kapcsolatban ír erről, hogy kedden Angela Merkel kancellár és Heiko Maas külügyminiszter fogadta Szergej Lavrov orosz külügyminisztert és Valerij Geraszimov orosz vezérkari főnököt. 

Miről beszélt Merkel és Maas Putyin háborús stratégáival? – fogalmazza meg kérdését a lap, amely kiemeli:

Geraszimov szerepel az EU szankciós listáján, vagyonbefagyasztást rendeltek el ellene, és elvileg nem utazhat be az Európai Unióba – írja az MTI a német lapra hivatkozva.

A Bild azt írja, hogy a hivatalos álláspont az, hogy a megbeszélés bizalmas volt, csak annyit árultak el, hogy Szíriáról és Kelet-Ukrajnáról volt szó. Emellett a lap szerint arról is, hogy hogyan lehet az iráni támogatású erőket távol tartani Szíriában Izraeltől. 

Lavrov és Geraszimov egyenesen Izraelből érkezett Berlinbe – jegyzi meg a Bild.

A Bild azt írja: Geraszimov a szíriai hadszíntéren történtek fő irányítója, ahol hatezer civil halt meg orosz légicsapásokban, és kétmillióan váltak földönfutóvá.

A német kormány a lap szerint egy törvényi kivétel alkalmazásával tette lehetővé, hogy Lavrov és Geraszimov Berlinbe látogathasson. Ennyire fontos volt számukra a találkozó, amelynek tartalmáról hallgatnak 

– húzza alá a Bild.

OSZD MEG másokkal is!

érdekes érdekesség európa politika menekültek merkel


Megtekintések száma: 20509





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet