Németország hamarosan migráns állammá válhat? A 6 éven aluliak 42%-a nem igazi német!

2020. december 23., szerda




Döbbenetes statisztikák, vészjósló európai jövő minden tagország számára. Demográfiai katasztrófa fenyeget? Merkel ezzel végleg kigolyózta saját hazáját?

Megdöbbentőek a friss mikor népszámlálási adatok Németországban. Az egykoron szépreményű szuperhatalom napjai megvannak számlálva?

Nagyon úgy tűnik, ugyanis gyakorlatilag néhány éven, legjobb esetben is 10 éven belül fordulhat a népesség aránya, és demográfiai katasztrófa következhet be.

Ez pedig Németország teljes összeomlásával fenyeget.

Olyan állapotok uralkodhatnak majd ott 10-15 éven belül, mint Afganisztánban, vagy a kurdok által uralt területeken.

Arról van szó, hogy erősen nő azon németek száma, akiknek migráns hátterük van. Németországban még mindig több német hal meg, mint születik.

A migráció következtében azonban a lakosság száma nő. A migránsok száma egyre inkább nő, és az adatok nagyon riasztók. A trend ugyan nem a mostani bevándorlási hullámmal kezdődött, de 2015 óta gyorsult fel igen jelentősen. Arról van szó, hogy a 60-as évek óta a társadalom egyre inkább a bevándorlók gyerekeiből áll össze.

Vagyis a bevándorlók túlnépesednek az országon belül, míg a német társadalom nem szül gyereket és haldoklik, fogyatkozik.

A fogyatkozás olyan jelentős mértékű, hogy a mostani népességi adatok szerint a 65 éven felüliek közül csak minden tizedik migráns hátterű, addig a 6 éven aluliaknál ez már 38 %. Nyugat-Németországban – beleértve Berlint – viszont 42 százalék.

Ez lesújtó arány. 15 éven belül elfogyhatnak a németek, legalábbis kisebbségbe kerülhetnek a saját hazájukban. EZ lenne a Wilkommenskultur megvalósított álma?

Merkel ezzel végleg kigolyózta saját hazáját?

OSZD MEG másokkal is!

érdekes terrorizmus bevándorlás angela merkel


Megtekintések száma: 259153





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet