"Nincs semmi bűntudatom" - Az interjú, amit Soros le akart tiltani

2021. január 28., csütörtök




Az 1998-ban, Steve Kroft által készített interjújában Soros György valódi énjéről vall, és olyan megdöbbentő dolgokat, mond, melyek lapján látszik, hogy ki is ő valójában.

Soros Györgyöt lehet szeretni, nem szeretni. Egy rendkívül megosztó ember ma is, és az volt több mint 20 évvel ezelőtt is, nem csak Magyarországon, de egész Amerika szerte is.

Ő az a magyar származású, filantróp üzletember, akiről azt beszélik, hogy a fél világot a markában tartja hatalmas vagyonának és mérhetetlen befolyásának köszönhetően.

Hogy ez valóban így van-e arról hosszasan lehetne vitatkozni, mert az ellentábor is széles palettán tudna felsorakoztatni cáfolatokra, ellencáfolatokra bizonyítékokat, de tény, hogy a befolyása tényleg hatalmas.

Akadnak olyanok is, akik szerint titokban fél Amerikában ő mozgatja a szálakat, és a keze hazánkig is elér.

1998-ban készített vele az egyik amerikai TV egyik riportere, Steve Kroft egy interjút, melyet aztán utólag Soros le is akart tiltani.

Hogy miért?

Amikor a riporter feltette neki azt a kérdést, hogy nem érzett-e bűntudatot, amikor gyakorlatilag védelmezőjével együtt járt-kelt, és a zsidók vagyonát kobozta el, tudva, hogy majd mit történik, ő csak elmosolyodott, és azt mondta, hogy nem.

Az ominózus pillanat 2:30 körül van, de érdemes az egész videót végignézni, mert Soros György hozzáállása sokat elárul, mondhatni azt is, hogy önmagáért beszél.

És ez még nem minden. Várd meg a választ, tényleg nézd végig, mert amit azután mond a piaci hasonlattal, talán az a legdurvább az egészben!

OSZD MEG másokkal is!

érdekes hihetetlen érdekesség bizarr


Megtekintések száma: 97904





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet